1.6.23

«Γαλάζια»… ασυμφωνία...


Η κουβέντα περί κοστολόγησης των προγραμμάτων των πολιτικών κομμάτων αποτελεί μία από τις αγαπημένες των εκπροσώπων της ΝΔ... στα ΜΜΕ στην προεκλογική περίοδο. Συχνά – πυκνά, οι «γαλάζιοι» υποψήφιοι προσπαθούν να πείσουν ότι όλα είναι καλώς καμωμένα και επαρκώς κοστολογημένα όσον αφορά το πρόγραμμά της ΝΔ, ωστόσο όταν καλούνται να μιλήσουν για ποσά, παρατηρείται μία χαρακτηριστική… ασυμφωνία!

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του Κωστή Χατζηδάκη, ο οποίος στη ραδιοφωνική εκπομπή του Real FM σημείωσε ότι το πρόγραμμα της ΝΔ κοστολογείται στα 8,9 δισεκατομμύρια ευρώ σε βάθος τετραετίας. Τότε ήταν που ο δημοσιογράφος, Νίκος Στραβελάκης επεσήμανε ότι προ μερικών ημερών, οι υπολογισμοί του Θεόδωρου Σκυλακάκη έβγαζαν… άλλο ποσό.

«Μα πριν από μερικές ημέρες ήταν εδώ ο κ. Σκυλακάκης και το κοστολογούσε 5,5 δισ. το χρόνο, επομένως 22 δισ. σε βάθος τετραετίας. Τι τελικά ισχύει;», διερωτήθηκε ευλόγως ο δημοσιογράφος, για να ακολουθήσουν μερικά δευτερόλεπτα αμηχανίας από πλευράς Χατζηδάκη, ο οποίος προσπαθούσε -επί ματαίω- να δώσει μία πειστική απάντηση.

Φαίνεται ότι κάθε ένας υποψήφιος της ΝΔ διαθέτει τη δική του -ξεχωριστή- απάντηση όταν η κουβέντα πηγαίνει στα ακριβή ποσά…

documentonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: