15.9.20

Σφηκοφωλιά...

Είπε ο καθηγητής και βουλευτής της ΝΔ, Άγγελος Συρίγος πως αν πάμε στη Χάγη δεν πρόκειται να κερδίσουμε και το 100% των όσων θέλουμε. Μπορεί, ίσως, το 80%. 

Τα άρπαξε αυτό η Ελένη Καλογεροπούλου και ρώτησε τον καθηγητή τι σημαίνει αν χάσουμε το 20% των δικαιωμάτων μας. 

Τα χασε κι ο καθηγητής. Μπερδεύτηκε. Δεν ήξερε τι να απαντήσει. Και τότε...
μπήκαν μπροστά οι δημοσιογραφικοί κανονιοφόροι της ΝΔ. Πρώτος, ο παρουσιαστής, Δημήτρης Οικονόμου (ΣΚΑΪ): Τι είναι αυτά που λες Ελένη; Να μην πάμε στη Χάγη και να περιμένουμε άλλα 50 χρόνια για να λύσουμε τις διαφορές μας με τους Τούρκους; Αμέσως μετά, το στέλεχος στον επικοινωνιακό τομέα της ΝΔ, Μπάμπης Παπαπαναγιώτου, ανέλαβε να βγάλει από τη δύσκολη θέση τον καθηγητή: Όταν λέμε 80%, δε σημαίνει και 80%. Μπορεί να πετύχουμε και το 100%.

Επέμενε η Καλογεροπούλου, να πουν στον κόσμο τι σημαίνει το όποιο ποσοστό των δικαιωμάτων μας χάσουμε. Αλλά απάντηση δεν πήρε.

Στη συνέχεια έφυγε ο καθηγητής και ήρθε ο διακεκριμένος οπαδός (τα τελευταία χρόνια) της ΝΔ, Γρηγόρης Ψαριανός. Η Καλογεροπούλου αναφέρθηκε στο λάθος με τις μάσκες μεγέθους ΧΧL που δόθηκαν στα μικρά παιδιά. «Μα πώς το έκανε αυτό το λάθος αυτή η τέλεια κυβέρνηση, που όλα τέλεια τα κάνει;».

Κι ο Ψαριανός: Σιγά μωρέ το λάθος. Κοίτα εσύ (Καλογεροπούλου) που έφτασε η διαφορά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, από το 15% στο 25% κι άστα αυτά.

Σφηκοφωλιά...

Δεν υπάρχουν σχόλια: