25.9.20

Δημοσκοπήσεις, τύπου... Σάρας και Μάρας...



...στην υπηρεσία της κυβέρνησης...
 

 Γελάει ο κόσμος. Οι δημοσκόποι πάλι ξεπέρασαν τον εαυτό τους. Η ''εργασία'' τους όπως αποτυπώνεται στα κεντρικά δελτία ειδήσεων του ΣΚΑΙ ("Pulse") και του STAR (MRB) προκαλεί τη νοημοσύνη του μέσου πολίτη. 

 Κατ'αρχήν έχουν απόλυτη συμφωνία -με μισή μοναδούλα  απόκλιση- στη διαφορά των δυο πρώτων κομμάτων, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. 17,5 δίνει η Pulse, 18 η MRB. Κι ας...μη μιλήσουμε για τις ποιοτικές συντεταγμένες των δημοσκοπήσεων που όλες συναντώνται στην επιδοκιμασία του κοινού προς τον μεγάλο ηγέτη Κυριάκο Μητσοτάκη (φαίνεται, πως, εκείνοι που επιλέγουν οι εταιρείες για τις απαντήσεις δεν έχουν καμία σχέση με όλο εκείνο το πλήθος που τελευταία καθημερινά βρίζει στους δρόμους τη κυβέρνηση και τον επικεφαλής της).
 
Η λεπτομέρεια, όπως αποτυπώθηκε απο τον κ. Δημήτρη Μαύρο της MRB στο STAR, έχει τη σημασία της. Η δημοσκόπηση ανέβασε στη πρώτη θέση, της λίστας δημοφιλίας, τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια, και στη δεύτερη ''κατέβασε'' τον υπουργό Υγειας, Βασίλη Κικίλια(που η μόνη επιτυχία που έχει καταφέρει τελευταία είναι να γίνει ένας ευτυχής μπαμπάς). 

 Είπε λοιπόν ο κ. Μαύρος: το γεγονός ότι ανέβηκε στη πρώτη θέση ο κ. Δένδιας, σημαίνει ότι ο κόσμος επιδοκιμάζει την πολιτική της κυβέρνησης στα ελληνοτουρκικά!

 Oι στρατιωτικοί που βγαίνουν καθημερινά στα κανάλια και λένε οργισμένοι πως μας εξαναγκάζουν και πάμε σε διάλογο με τη Τουρκία ηττημένοι, φαίνεται πως δεν ανήκουν στα δείγματα των δημοσκόπων...

Δεν υπάρχουν σχόλια: