25.9.20

Μπράβο Ευκλείδη!...


Το δικό του ‘μπράβο’ σε έναν πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ, μέλος του πρώην κόμματός του, κυρίως όμως έναν πολιτικό που αντέδρασε στον πολιτικό αφορισμό περί ‘απατεώνων’, κόντρα στον πρόεδρο του κόμματός του, τον... Ευκλείδη Τσακαλώτο, απηύθυνε ο Θόδωρος Μαργαρίτης, στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής.

«Δεν μπορώ τον ισοπεδωτικό λόγο στην πολιτική. Αντιπαθώ τα αναθέματα. Για αυτό θεωρώ πολύ χρήσιμη την κριτική του Ευκλείδη Τσακαλώτου στην κομματική αντιπαράθεση του επιπέδου "απατεώνες"», σημείωσε ο κ.Μαργαρίτης, τονίζοντας ότι μία τέτοιου είδους αντιπαράθεση, εκτός από τον ‘αφόρητο λαϊκισμό’, φεύγει και από τα κρίσιμα, όπως η ανάδειξη των προγραμματικών διαφωνιών και η πειστική αντιπαλότητα. 

«Η ισοπέδωση με φρασεολογία για "απατεώνες" ευνοεί τους εχθρούς του κοινοβουλευτισμού και ειδικά την Ακροδεξιά. Επομένως δεν βοηθούν πουθενά οι τσάμπα μαγκιές. Σαν αυτές που πλασάρει στην απάντηση του προς τον Τσακαλώτο ο Πολάκης. 

Αυτές τις βρίσκεις με το τσουβάλι στις κερκίδες των γηπέδων, ανάμεσα στους χούλιγκαν. Στην προοδευτική πολιτική δεν προσφέρουν τίποτα», καταλήγει ο έμπειρος πολιτικός…

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: