15.11.20

Λέει ψέματα, άσχετα πράγματα και γελοιότητες...



Το φάλτσο Σιωμόπουλου...

Σχόλιο Nonews

ΨΕΜΑΤΑ: Προχθές στο "ACTION 24" είπε κατ' αρχήν οτι πήγε στο Πολυτεχνείο κάπου μισή ώρα πριν από την επέμβαση ("πήγα στη 1:26' κι έφυγα 1:37'. Η επέμβαση έγινε μετά τις 2").
Στο ίδιο κανάλι, λίγο μετά, ανέβασε τον χρόνο της επιθεσης, μια ώρα μετά την εμφανιση του.

Σήμερα στο MEGA προχώρησε τον χρόνο στις... 2 ώρες! Καλά 4 μερες τον βαράνε, ακόμη δεν έχει πληροφορηθεί πότε μπούκαραν κι άρχισαν να δέρνουν τα ΜΑΤ? 

ΑΣΧΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ: Είπε, πως, όσοι πάνε στην πορεία είναι "εξ αμελείας δολοφόνοι"! 

Καλά, παριστάνει και... τον λεξιλάγνο. Δεν έχει μάθει, πως, δολοφόνος λέγεται αυτός που σκοτώνει με δόλο κι ότι στην αμέλεια, ο λόγος αυτός δεν υφίσταται? 

ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ: Σε κάθε του πρόταση, σχεδόν σε κάθε του λέξη. 

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτη Πέρκα, που ήταν επίσης καλεσμένη στην εκπομπή του MEGA, του είπε, πως, θα πρεπει να προσπαθήσει (πράγμα εξαιρετικά δύσκολο, αν όχι αδυνατο) να είναι πιο σοβαρός.

Επίσης, του υπενθύμισε, πως, οι δηλώσεις του γενικά προκαλούν την οργή. 

Ο Μπογδάνος, για να δείξει την απαξία του στα όσα άκουγε, σήκωσε ένα ποτήρι νερό και τους είπε ειρωνικά, "εις υγείαν" (αντε γεια δηλαδή).

Οσον αφορά την οργή, είπε, πως, οργή προκαλούν οι δηλώσεις, έτσι μόνο όπως τις παίζει "ο φίλος του ο Μαλέλης", στο MEGA...

ΥΓ. Και κάτι για τον παρουσιαστή της εκπομπής, Ντίνο Σιωμόπουλο. Είχε αμέσως μετά σύνδεση με την υφυπουργό Παιδείας, Ζαχαράκη. Της είπε, πως, θα ήθελε να της ζητήσει ενα σχόλιο για τα όσα είπε ο Μπογδάνος (που παρεμπιπτόντως έβριζε το κανάλι του και τον διευθυντή του), αλλά δεν το κάνει γιατί δεν τον έπαιρνε η ώρα ( "ο χρόνος τρέχει"). Και προχώρησε στα θέματα της αρμοδιότητας της. 

Καλά, δεν κατάλαβε, πως, η βοήθεια που αμέριστα προσέφερε στην Σοφία Ζαχαράκη (που ήδη από αυτά που άκουγε βρισκόταν σε δύσκολη θέση) ήταν ενα μεγάλο δημοσιογραφικό φάλτσο?... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: