14.11.20

Ο υπενωματάρχης Μπογδάνος...




 ...είπε ο Κούλογλου και παρεξηγήθηκε η Σπυράκη, γιατί... ο πατέρας της ήταν στην Χωροφυλακή.
Παρέμβαση του... υπενωματάρχη...
Θέμα Μπογδάνου και Πολάκη έθεσαν oι παρουσιαστές της εκπομπής "Βrain Storming" (ACTION24) στους ευρωβουλευτές, Μαρία Σπυράκη (ΝΔ), Στέλιο Κούλογλου (ΣΥΡΙΖΑ), Νίκο Ανδρουλάκη (ΚΙΝΑΛ).

Ο Κούλογλου είπε, πως, δεν μπορεί να συγκριθεί η περιπτωση της συμπεριφοράς Πολάκη με εκείνη του "υπενωματάρχη" Μπογδάνου στο Πολυτεχνείο. 

Παρεξηγήθηκε η Σπυράκη και ζήτησε να ανακαλέσει τον χαρακτηρισμό ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί... ο πατέρας της ήταν στην Χωροφυλακή.

Ο Κούλογλου της απάντησε, πως, είχε δικαίωμα να κάνει χιούμορ. Και επί της ουσίας ήταν απαράδεκτη η παρουσία του βουλευτή της ΝΔ με τα ΜΑΤ στο Πολυτεχνείο. 

Οσον αφορά τον Πολάκη, χαρακτήρισε επίσης απαράδεκτη την συμπεριφορά του, γιατί τα στελέχη των κομμάτων πρέπει να δίνουν το καλό παράδειγμα στους πολίτες. Άλλωστε, έκανε κακό στον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί ενώ ήταν στριμωγμένη η ΝΔ, της έδωσε το δικαίωμα να αλλάξει την ατζέντα της συζήτησης. 

Να αποπεμφθούν 

Ο Νίκος Ανδρουλάκης είπε, πως, μετά απ' όλα αυτά που είδαμε με τον Πολάκη και τον Μπογδάνο θα έπρεπε τώρα να είχαν αποπεμφθεί από τα κόμματα τους. 

Ο ΣΚΑΙ και το ΜΕGA φταίνε 

Και ξαφνικά βγαίνει στο τηλέφωνο ο Μπογδάνος για να απαντήσει στον Ανδρουλάκη (το "υπενωματάρχης" του Κούλογλου το κατάπιε αμάσητο) κι άρχισε να αναμασά δικαιολογίες του τύπου, "έφτασα στο Πολυτεχνείο στη 1:26'  και έφυγα στη 1:37' Η επέμβαση έγινε μετά τις 2. 

Αμέσως μετά επιμήκυνε τον χρόνο της επίθεσης των ΜΑΤ, λέγοντας, πως, έγινε μια ώρα μετά την αποχώρησή του. 

Ρώτησε τον Ανδρουλάκη που τα άκουσε όλα αυτά κι όταν εκείνος του απάντησε στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ, "υποσχέθηκε", πως, αύριο θα πράξει τα δέοντα. Θα επικοινωνήσει με τον ΣΚΑΙ, αλλά και το MEGA -που είχε το ίδιο ρεπορτάζ- για να επανορθώσουν και να περιγράψουν τα γεγονότα, σύμφωνα με την άποψη την δική του.

Και με τον χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ...



  


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: