5.1.24

Πατήρ, υιός και κρητική φιλοξενία...


Σχόλιο Nonews

Είναι αλήθεια πως οι Δεξιοί είχαν συνηθίσει μόνο για τους εαυτούς του (αυτοί είχαν το προνόμιο) τις προσκλήσεις και τα γεύματα τα πλουσιοπάροχα σε βουλευτές και φίλους της Νέας Δημοκρατίας, ακόμα και σε ξένους ηγέτες. 

Η αλήθεια είναι ότι η Αριστερά στην Ελλάδα δεν είχε συνηθίσει σε τέτοια και τώρα φαίνεται και... στους ίδιους τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ... ολίγον παράξενο ότι τους καλεί ο πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης, που έχει την καλοσύνη και τη δυνατότητα να τους φιλοξενήσει στις Σπέτσες.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ακολουθώντας το παράδειγμα του μπαμπά του, θα φιλοξενήσει τον Μπλίνκεν στο πατρικό του στα Χανιά, που έχει ακουστεί επανειλημμένως για την κρητική απλόχερη φιλοξενία! 

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είχε φτάσει μέχρι προέδρους των ΗΠΑ, ο υιός μπορεί επίσης να φτάσει ως εκεί. Η υποκρισία της Δεξιάς είναι απαράμιλλη. Βεβαίως, ο Τσίπρας δεν μπορούσε να φιλοξενήσει ούτε τους βουλευτές του, ούτε ξένους ηγέτες στο σπίτι στην Κυψέλη, όπως επίσης και στο ενοικιαζόμενο στο Σούνιο. 

Τώρα που ο Κασσελάκης μπορεί, έχουν πέσει όλοι πάνω στο θέμα γιατί τους φαίνεται πρωτάκουστο κάτι τέτοιο, εκτός Νέας Δημοκρατίας... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: