31.1.24

Να το πείτε στον οδηγό σας...


Το χειρότερο πρόσωπο της κυβέρνησης, αυτό της αυταρχικότητας, της ειρωνείας και της υποτίμησης των αγροτών επέδειξε ο Λευτέρης Αυγενάκης σε ...ζωντανή σύνδεση κατά τη συνομιλία του με εκπροσώπους των αγροτών από τη Λάρισα και τη Βοιωτία.

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης μιλώντας στο Open βρέθηκε σε δύσκολη θέση από τις ερωτήσεις των αγροτών και προσπαθώντας να βγάλει την ουρά του απ΄έξω επαναλάμβανε μη μπορώντας να απαντήσει ότι πότε η αρμοδιότητα ήταν του υπουργού ΠΕΝ και πότε του υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου όσον αφορά στο αγροτικό ρεύμα και την αρωγή των πλημμυροπαθών.

«Τι πάει να πει είναι άλλου υπουργού; Οι υπουργοί πρέπει να συνεργάζονται», του απάντησε ο Χρήστος Σιδερόπουλος αγρότης από τη Λάρισα με τον Λευτέρη Αυγενάκη να προχωρά με απαράδεκτο ύφος σε προσβλητικές δηλώσεις.

«Ήρεμα τώρα. Ήρεμα. Ξέρουμε πάρα πολύ καλά τη δουλειά μας. Μην κάνετε και υποδείξεις. Αρκετά. Μέχρι εδώ. Πάμε», είπε με ύφος χωροφύλακα ο Λευτέρης Αυγενάκης προκαλώντας τους αγρότες που βρίσκονται στα όριά τους εξαιτίας της καταστροφής της παραγωγής τους.

«Το αρκετά κ. υπουργέ να το πείτε στον οδηγό σας», ήταν η πληρωμένη απάντηση που έδωσε ο ο Χρήστος Σιδερόπουλος στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης...

avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: