30.11.20

Βγήκε από το νοσοκομείο ο Ιερώνυμος...Εξιτήριο από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» πήρε σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος. Ο Αρχιεπίσκοπος βγήκε από το Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» στις 15:45, έπειτα από νοσηλεία δώδεκα ημερών.

Υπενθυμίζεται ότι ...ο Αρχιεπίσκοπος διακομίστηκε στις 19 Νοεμβρίου με ήπια συμπτώματα του νέου κορονοϊού στον «Ευαγγελισμό», καθώς διαγνώστηκε θετικός στις τελευταίες εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη και με χαμηλό πυρετό 37,7. 

«Μετέχω και προσωπικά ως ποιμένας στη δοκιμασία που αφορά σε χιλιάδες αδελφούς μας στην πατρίδα μας και σε εκατομμύρια σε ολόκληρη την Οικουμένη. Μετέχω στην αγωνία και στον πόνο και στον φόβο όλων, που με την Πίστη μας στον Θεό όλοι θα υπερνικήσουμε», είχε πει ο Αρχιεπίσκοπος στους στενούς του συνεργάτες λίγο πριν από την εισαγωγή του, υπογραμμίζοντας την ιερή υποχρέωση όλων μας να τηρούμε ευλαβικά τους κανόνες και τα μέτρα των αρμόδιων υγειονομικών αρχών της Πολιτείας για να προστατεύουμε το υπέρτατο αγαθό της ανθρώπινης υγείας και ζωής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: