29.9.20

Τα σαββατοκύριακα του Κυριάκου...


Πολλές φορές, η πολιτική αντιπαράθεση ή ακόμη και η κριτική είναι καλύτερη και πιο… κοφτερή, όταν βγάζει γέλιο. Φαίνεται, λοιπόν, ότι αυτό προσπαθεί ο -διαρκώς ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης- βουλευτής Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μπάρκας. Ο... Μπάρκας, λοιπόν, απευθυνόμενος χθες στον λογαριασμό του Κυριάκου Μητσοτάκη στο twitter, τού έγραψε: 

«Κύριε Μητσοτάκη, τσαγκαροδευτέρα σήμερα. Είναι η πρώτη εργάσιμη μέρα σήμερα. Υπομονή, δεν είναι μακριά το σαββατοκύριακο. Με τον τρόπο αυτό, ο Μπάρκας ήθελε αφενός να «τρολάρει» τον πρωθυπουργό για τις διαρκείς «αποδράσεις» του, αφετέρου να υπενθυμίσει τη φράση του διευθυντή του γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκο Ρωμανό, ο οποίος είχε επισημάνει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε την πλημμυρισμένη Καρδίτσα «μόλις τη δεύτερη εργάσιμη μέρα», που ήταν όμως η… τέταρτη μετά την καταστροφή. 

Πάντως, πριν ειρωνευθεί ο βουλευτής Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ τον πρωθυπουργό για το πρόγραμμά του τις… εργάσιμες ημέρες της εβδομάδας, θα πρέπει να κοιτάξει καλύτερα το πρόγραμμά του, αφού αυτό δεν περιλαμβάνει αποδράσεις μόνο το σαββατοκύριακο: ενδεικτικώς, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν στην Τήνο ήδη από το απόγευμα της Παρασκευής, ενώ από χθες το απόγευμα και ως το πρωί της Τετάρτης θα περνά μαγευτικά στο πατρικό των Μητσοτάκηδων στο Μαράθι Χανίων. Σιγά μην περίμενε τα… σαββατοκύριακα!...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: