29.9.20

Ο Πανίκας έγινε ψιλικατζής...


ΒΙΝΤΕΟ

Από την στιγμή που ο πολιτικός χώρος του έδειξε την πόρτα της εξόδου, ο μυθικός πρώην βουλευτής, νομάρχης και περιφερειάρχης επέλεξε να κινηθεί σε άλλα μονοπάτια ώστε να... εξασφαλίσει τα προς το ζην.

Οι εμφανίσεις σε νυχτερινά κέντρα της Θεσσαλονίκης ήταν η αρχή, οι τηλεπωλήσεις παπουτσιών η συνέχεια και το ψιλικατζίδικο η κατάληξη.

Η νέα επιχειρηματική προσπάθεια του Πανίκα είναι ένα μίνι μάρκετ επί της οδού Εγνατίας λίγα μέτρα μακριά από την Πλατεία Βαρνάβα με την ονομασία Stasi Stores.

Όπως ήταν απόλυτα φυσικό για όσους τον έχουν ζήσει μόνο αυτός θα μπορούσε να είναι ο πρωταγωνιστής στο διαφημιστικό βιντεάκι του νέου του επιχειρηματικού εγχειρήματος.

Ντυμένος με κουστούμι, γραβάτα και κρατώντας μια συσκευασία κρουασάν ο Παναγιώτης Ψωμιάδης διαφημίζει τα καλούδια που πουλάει το ψιλικατζίδικό του και προσκαλεί τους Θεσσαλονικείς να το τιμήσουν ενώ προμοτάρει και τον διαγωνισμό για έναν τυχερό πελάτη κάθε μήνα, που μετά από κλήρωση θα κερδίζει 30 ευρώ!

Βλέποντάς το οι συνειρμοί με άλλα διαφημιστικά σποτ στα οποία πρωταγωνιστεί ο Πανίκας είναι αναπόφευκτοι, ειδικά αν μιλάμε για αυτά που είχε φτιάξει όταν κατέβηκε ως υποψήφιος στις Δημοτικές εκλογές...

Δείτε το βίντεο στο protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: