29.6.23

Εξιτήριο απ' το νοσοκομείο για τη Madonna...

 

Η Μαντόνα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και μεταφέρθηκε στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη μέσω ιδιωτικού ασθενοφόρου, δήλωσε σήμερα στο CNN μια πηγή με γνώση του θέματος 

Την είδηση... ότι επέστρεψε στο σπίτι και αισθάνεται καλύτερα μετά από σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη μετέδωσε και το BBC.


Η 64χρονη «βασίλισσα» της ποπ εισήχθη σε μονάδα εντατικής θεραπείας στις 24 Ιουνίου, καθώς η κατάστασή της ενέπνευσε ανησυχία.

Ως εκ τούτου, υποχρεώθηκε να αναβάλει την παγκόσμια περιοδεία της που θα ξεκινούσε στις 15 Ιουλίου από το Βανκούβερ του Καναδά, ανακοίνωσε χθες Τετάρτη ο μάνατζέρ της.

«Η υγεία της βελτιώνεται, αλλά παραμένει υπό ιατρική φροντίδα», έγραψε ο μάνατζερ Γκάι Οσίρι στον λογαριασμό της Μαντόνα στο Instagram, χωρίς να διευκρινίσει εάν η αγαπημένη σταρ έχει πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

«Το Σάββατο 24 Ιουνίου, η Μαντόνα προσβλήθηκε από μια σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη, που την οδήγησε σε μονάδα εντατικής θεραπείας για αρκετές ημέρες», ανέφερε ο Οσίρι. «Επί του παρόντος, είμαστε υποχρεωμένοι να αναβάλουμε όλες τις υποχρεώσεις της, συμπεριλαμβανομένης της περιοδείας», ανακοίνωσε ο μάνατζερ της Μαντόνα, συμπληρώνοντας ότι θα ενημερώσει «σύντομα» για τις νέες ημερομηνίες των συναυλιών στο πλαίσιο της περιοδείας «Celebrations» σε Βόρεια Αμερική και Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: