29.6.23

Η υποδοχή της Μπέτυς Μπαζιάνα στον Αλέξη Τσίπρα...


... μετά την ανακοίνωση της παραίτησής του...
 Με ένα ζεστό χαμόγελο και ένα χάδι υποδέχθηκε τον  Αλέξη Τσίπρα η σύντροφος του Μπέτυ Μπαζιάνα, μετά την ανακοίνωση της παραίτησής του από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, το μεσημέρι της Πέμπτης, στο Ζάππειο Μέγαρο.

Η... Μπέτυ Μπαζιάνα, η οποία στέκεται πολλά χρόνια στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα, σε όλες τις σημαντικές στιγμές, ήταν εκεί και στην ανακοίνωση της αποχώρησής του από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος κλείνει ένα μεγάλο κύκλο για το κόμμα, περιμένοντας στο πίσω κάθισμα του υπηρεσιακού του αυτοκινήτου με ένα πλατύ χαμόγελο.

Τι είχε πει ο ίδιος για τη σχέση τους

Ο ίδιος, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Mega είχε παραδεχθεί ότι δεν θα ήταν ο ίδιος χωρίς την Μπέτυ Μπαζιάνα:

«Όχι. Είμαστε μαζί πολλά χρόνια και σε μεγάλο βαθμό έχει διαμορφωθεί ο χαρακτήρας μου και ο δικός της από αυτή τη σχέση. Δεν θα ήμουν ένας άλλος άνθρωπος, αλλά τα χαρακτηριστικά που έχω θα τα είχα σε μεγαλύτερη ασυδοσία. Κάθε σχέση σε περιορίζει σε ένα βαθμό, από ένα σημείο και μετά πλάθεται ο χαρακτήρας του άλλου». «Εγώ είχα μια πιο οραματική σχέση με την πολιτική. Βρήκα στην Μπέτυ την ταύτιση σε αυτό. Έναν κοινό κώδικα αξιών. Γυρίσαμε τον κόσμο, δεν μας άρεσαν πολύ τα υλικά αγαθά. Πιστεύαμε στο ίδιο όνειρο. Είχαμε έναν ρομαντισμό», έλεγε ο Αλέξης Τσίπρας λίγες μέρες πριν τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: