29.6.23

«Έχουμε δύο υπουργούς και δυο αρχηγούς»...


Πανηγυρίζει ο χέρι - χέρι...

Ρόλο ρυθμιστή τόσο στην κυβέρνηση όσο και στην ακροδεξιά αντιπολίτευση διεκδικεί ο Γιώργος Καρατζαφέρης, που εμφανίζεται να επιχαίρει για τα δύο του πολιτικά «παιδιά», Άδωνι Γεωργιάδη και Μάκη Βορίδη που έλαβαν κομβικά υπουργεία, αλλά και διεκδικεί και την πατρότητα των... αρχηγών της Ελληνικής Λύσης και των Σπαρτιατών.

«Δόξα το Θεό πάμε καλά. Γεννάει ακόμα. Αν και το κλείσαμε το κοτέτσι, γεννάει ακόμα» σχολίαζε μετά την ανακοίνωση της σύνθεσης του υπουργικού συμβουλίου ο Γιώργος Καρατζαφέρης, που όλο το προηγούμενο διάστημα εμφανιζόταν ως «μυστικοσύμβουλος» του Μεγάρου Μαξίμου, αλλά και ως τελάλης του Κυριάκου Μητσοτάκη στον χώρο της ακροδεξιάς.

Ο πρώην αρχηγός του ΛΑΟΣ κλήθηκε να σχολιάσει την τοποθέτηση του Μάκη Βορίδη εντός Μεγάρου Μαξίμου ως αντ’ αυτού του Κυρ. Μητσοτάκη, και ειδικότερα το γεγονός πως ο νέος υπουργός Επικρατείας έχει θητεύσει στο πλευρό του, και υπογράμμισε πως «ο άνθρωπος έχει μάθει πολιτικά γράμματα».

Δεν έμεινε όμως εκεί, αφού άμεσα τόνισε πως τόσο ο Μ. Βορίδης και ο Αδ. Γεωργιάδης, αλλά και οι επικεφαλής και των τριών ακροδεξιών κομμάτων που βρέθηκαν στη Βουλή, έχουν τις ρίζες τους στο κόμμα του.

«Έχουμε δύο υπουργούς και δύο αρχηγούς. Ο ΛΑΟΣ έχει δύο υπουργούς και δύο αρχηγούς. Τον Μάκη Βορίδη και τον Άδωνι Γεωργιάδη. Και δύο αρχηγούς τον Βελόπουλο και τον άλλον, τον Στίγκα» ανέφερε ο άλλοτε συνεργάτης της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση Παπαδήμου, προσθέτοντας ακόμα πως «απ’ ότι μου λένε και ο Νατσιός πέρασε ένα διάστημα από τη Θεσσαλονίκη».

Οι εκλογές πέρασαν, ο Γ. Καρατζαφέρης έβαλε… πλάτη για την επικράτηση του Κυρ. Μητσοτάκη και την διαμόρφωση μίας βολικής, ακροδεξιάς αντιπολίτευσης, και φαίνεται πως τώρα ήρθε η ώρα του λογαριασμού...

documentonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: