29.6.23

Τη βρήκαν αναίσθητη...


«Φοβηθήκαμε για το χειρότερο», λένε συγγενείς της Μαντόνα...

Αρκετά σοβαρή ήταν η περιπέτεια της υγείας που πέρασε η Μαντόνα, η οποία, όπως αποκάλυψε ο ατζέντης της το βραδύ της Τετάρτης, χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε μονάδα εντατικής θεραπείας μετά από σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη, καθώς... συγγενείς της είπαν στην Daily Mail ότι «είχαμε προετοιμαστεί για το χειρότερο».

Η 64χρονη τραγουδίστρια, σύμφωνα με την Daily Mail και τη New York Post, βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της το Σάββατο, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και εκεί οι γιατροί προχώρησαν στη διασωλήνωση και τη μεταφορά της σε κρεβάτι ΜΕΘ.

Η Μαντόνα, πάντως, φέρεται να έχει αποσωληνωθεί και να έχει μεταφερθεί σε κανονικό κρεβάτι ενώ στο πλευρό της είναι συνεχώς η κόρη της, Λούρδη Λεόν. 

«Τις προηγούμενες ημέρες κανείς δεν γνώρισε ποια κατεύθυνση θα πάρει η υγεία της και η οικογένειά της ετοιμαζόταν για το χειρότερο» είπε ο συγγενής της Μαντόνα ο οποίος χαρακτήρισε τη νοσηλεία αυτή ως «ξυπνητήρι» για την διάσημη τραγουδίστρια, η οποία πιστεύει οτι είναι ανίκητη πιέζοντας τον εαυτός για να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για την περιοδεία, η οποία τελικά αναβλήθηκε λόγω της νοσηλείας της.

«Γι' αυτό και κανείς δεν είπε τίποτα από το Σάββατο. Όλοι πίστευαν ότι μπορεί να την χάσουμε και αυτή ήταν η πραγματικότητα» πρόσθεσε ο ίδιος συγγενής. Κατά τον ίδιο η ξαφνική νοσηλεία της Μαντόνα ένωσε την οικογένειά της και της θύμισε ότι «δεν ζει την υγιεινή ζωή που θα έπρεπε για την ηλικία της. Πιστεύει ότι είναι ακόμα νεαρή γυναίκα ενώ δεν είναι».

Παρόλα αυτά κάθε συζήτηση για την αναβολή της περιοδείας έχει απαγορευτεί στο δωμάτιο στο οποίο νοσηλεύεται η τραγουδίστρια υπό τον φόβο ότι μπορεί να την αναστατώσει: «Οτιδήποτε αφορά τη δουλειά της, συμπεριλαμβανομένης της περιοδείας, έχει πάει πίσω και κανείς δεν επιτρέπεται να μιλάει γι' αυτό γιατί θα τα "χάσει". Η Μαντόνα θα βάλει την καριέρα και τη δόξα της πάνω από την υγεία της μέχρι την ημέρα που θα πεθάνει».

Οι εξαντλητικές πρόβες

Την ίδια ώρα η New York Post αποκαλύπτει ότι η Μαντόνα έκανε εξαντλητικές πρόβες ενόψει της περιοδείας Celebration Tour.

«Έκανε 12ωρες πρόβες. Ήταν κουραστικές και επίπονες πρόβες και έβαζε τον καλύτερο εαυτό της» δήλωσε πηγή που επικαλείται η ιστοσελίδα.

Δεύτερη πηγή υποστηρίζει ότι «η Μαντόνα δεν θέλει να ακυρώσει την περιοδεία. Περνούσε πολύ καλά στις πρόβες και θέλει να επιστρέψει σε αυτές όταν θα είναι έτοιμη».

Η 64χρονη τραγουδίστρια είχε αναρτήσει το προηγούμενο διάστημα φωτογραφίες και βίντεο από τις πρόβες για την περιοδεία της με τις τελευταίες να δημοσιεύονται τέσσερις ημέρες πριν την εισαγωγή της στο νοσοκομείο με την Μαντόνα να γράφει στη λεζάντα της ανάρτησής της στις 20 Ιουνίου: «Η ηρεμία πριν την καταιγίδα»...

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: