10.6.23

«Με μαχαίρωσε χωρίς να καταλάβω τον λόγο»...


Η κατάθεση της 36χρονης για την επίθεση από τον σύντροφό της...
«Ξαφνικά, χωρίς λόγο, σηκώθηκε, με πέταξε στο δάπεδο και προσπάθησε να με πνίξει» είπε η γυναίκα που δέχτηκε επίθεση με  14 μαχαιριές από τον σύντροφό της μέσα στο σπίτι τους στο Ηράκλειο, το βράδυ της Κυριακής, 4 Ιουνίου.

«Τον χτύπησα με... το πόδι μου και έφυγα. Τότε πήγε στην κουζίνα και πήρε ένα μαχαίρι και κατάφερε να με μαχαιρώσει χωρίς να καταλάβω τον λόγο» όπως κατέθεσε.

«Τις τελευταίες μέρες είχε κάποια θέματα με τη δουλειά του και μια μέρα πριν, είχε κάνει ένα επεισόδιο ψυχολογικό» κατέθεσε η 36χρονη η οποία έχει δηλώσει ότι δεν επιθυμεί την ποινική του δίωξη.

Η 36χρονη γυναίκα αναμένεται να πάρει εξιτήριο μέσα στις επόμενες ημέρες.

«Ήμουν σε κατάσταση αμόκ» λέει ο άνδρας που επιτέθηκε με μαχαίρι στη σύζυγό του
Ο 36χρονος βρίσκεται φρουρούμενος στην ψυχιατρική κλινική του ΠΑΓΝΗ. Κατά τη διάρκεια της απολογίας του, έδειχνε να μην έχει αντιληφθεί τη σοβαρότητα των πράξεών του. Μάλιστα, φαίνεται να απέδωσε τα όσα έκανε στις δυσκολίες που αντιμετώπιζε με τη δουλειά του.

«Δεν τσακωθήκαμε με τη σύντροφό μου. Το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζα δυσκολίες με τη δουλειά μου. Τρεις ημέρες ήμουν άυπνος. Μια ημέρα πριν την επίθεση, είχα παρουσιάσει ψυχολογικό επεισόδιο. Όταν την τραυμάτισα με το μαχαίρι, ήμουν σε κατάσταση αμόκ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του δήλωσε πως «Δεν είχε ιστορικό ψυχιατρικής ασθένειας. Τις τελευταίες ημέρες εκδήλωσε μία παράξενη συμπεριφορά, πράγματι το λένε όλοι αυτό, ως αποκλίνουσα από τη συνήθη συμπεριφορά του, όχι όμως σε τέτοιο βαθμό ώστε να κινητοποιήσει την οικογένεια και να πάρει δραστικά μέτρα». Στη συνέχεια, πρόσθεσε πως «Ο άνθρωπος που τη μαχαίρωσε εκείνο το βράδυ δεν ήταν ο Ανδρέας της, τον οποίο αγαπά και λατρεύει και θέλει να συνεχίσει να είναι μαζί στη ζωή υπό την προϋπόθεση φυσικά ότι θα λάβει την αντίστοιχη αγωγή».

Ο πατέρας του 36χρονου ανέφερε ότι «Προσπαθούν να τεκνοποιήσουν, αλλά έχουν δυσκολίες. Τον χειμώνα έκαναν δύο εξωσωματικές, που δεν πέτυχαν. Το δεύτερο παιδί χάθηκε στον τρίτο μήνα της κύησης. Ποτέ δεν τους άκουσα να τσακώνονται. Αυτός το πήρε πιο σοβαρά το ότι δεν μπορούσαν να κάνουν παιδιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: