1.3.23

Από τη Ζωή στον Παύλο...


Από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου στη Νάντια Βαλαβάνη και από τον Παναγιώτη Λαφαζάνη στον Δημήτρη Στρατούλη. Και κάπου δίπλα εκεί ο Σταύρος Κοντονής. Και πολλοί άλλοι. Που ήταν στον ΣΥΡΙΖΑ, έφυγαν από τον ΣΥΡΙΖΑ και έκτοτε κάνουν αντιπολίτευση μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ. Εμμονικά. 

Εδώ έφτασαν στο... σημείο να αρθρογραφούν ή να δίνουν συνεντεύξεις σε εφημερίδες τύπου Manifesto, εφημερίδες ειδικού σκοπού που βγαίνουν με ελάχιστες σελίδες και πουλούν ελάχιστα φύλλα. 

Εφημερίδες ειδικού σκοπού, που βγαίνουν μόνο και μόνο για να κρέμονται τα πρωτοσέλιδά τους στα τηλεοπτικά περίπτερα των πρωινών εκπομπών φτιάχνοντας φιλοκυβερνητικό κλίμα και, βασικά, αντι-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο. Αλλη χρησιμότητα δεν έχουν, αλλά (όλοι) οι παραπάνω (και κάποιοι ακόμα) πρόθυμα δηλώνουν συμμετοχή στην πανστρατιά.

Ο Παύλος Πολάκης πιθανότατα σήμερα να βρεθεί εκτός ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά δεν έχει καμία σχέση με τους προηγούμενους, είναι μια πολύ διαφορετική περίπτωση. Ο,τι και να συμβεί, μοιάζει αδύνατον να βρεθεί μελλοντικά σε κάποιο αντι-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο. Είναι ένας γνήσιος Κρητικός που πολιτικό του αντίπαλο θεωρεί τη Δεξιά και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Ελα όμως που πολύ συχνά αποτελεί τον καλύτερο χορηγό του. Οταν γράφεις ένα post στις 2 και στις 3 τα ξημερώματα θα γίνεις επικός (το λέω ευγενικά) χωρίς να το καταλάβεις. Εδώ προσέχουμε και δεν στέλνουμε καν messenger εκείνες τις ώρες, μεθυσμένα messenger, διότι ξέρουμε ότι το επόμενο πρωί θα το μετανιώσουμε. Είναι περίεργο να μην το κάνουμε εμείς σε κάτι που αφορά προσωπικά θέματα και να το κάνει ένας βουλευτής ή υπουργός σε κάτι που αφορά δημόσια και πολιτικά θέματα.

Ο Παύλος Πολάκης είναι πολύ δημοφιλής σε κάποιο κόσμο. Υπενθυμίζω όμως πως ήταν και η Ζωή Κωνσταντοπούλου πολύ δημοφιλής. Τότε. Γιατί τώρα...

Δημήτρης Κανελλόπουλος

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: