29.3.23

Η Ντόρα και τα καλάμια...


Προκλητική και απαξιωτική απέναντι στην κρίση των πολιτών και στους αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης εμφανίστηκε η... Ντόρα Μπακογιάννη που έσπευσε να δώσει το στίγμα του πώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα αντιδράσει στο εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου.

Η βουλευτής της ΝΔ, μιλώντας στην ΕΡΤ, υποστήριξε ούτε λίγο, ούτε πολύ, ότι οι εκλογές της 21ης Μαΐου θα είναι ως μη γενόμενες για τη ΝΔ καθώς δεν θα κάνει καμιά προσπάθεια σχηματισμού κυβέρνησης.

«Στην πρώτη εκλογή δεν θα κάνουμε καμιά προσπάθεια σχηματισμού κυβέρνησης γιατί τα αποτελέσματα της απλής αναλογικής είναι αποτελέσματα που εξ ορισμού δεν μπορούν να δώσουν σταθερή κυβέρνηση. Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να συνεννοηθεί μαζί μας  μετά τις δεύτερες εκλογές». 

Η Ντόρα Μπακογιάννη, σε ερώτηση που δέχθηκε για το εάν υπάρχει περίπτωση η χώρα να οδηγηθεί και σε τρίτες εκλογές απάντησε: 
«Θα κάνουμε ότι μπορούμε για κυβέρνηση συνεργασίας μετά τις δεύτερες εκλογές με ενισχυμένη αναλογική. Όλοι οι τόνοι και όλα τα καλάμια θα έχουν μείνει στα πάρκινγκ. Αυτοί που λένε εγώ θα ορίσω την ατζέντα εγώ θα ορίσω το πρόγραμμα. Εντάξει παιδιά λίγο να προσγειωνόμαστε και καλό είναι να είμαστε προσγειωμένοι. Βλέπω πολλά καλάμια σε αρχηγούς κομμάτων».

Η βουλευτής της ΝΔ σε ερώτηση που δέχθηκε απάντησε ότι η ίδια δεν θα δεχόταν ποτέ να γίνει πρωθυπουργός, δήλωσε περήφανη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη γιατί παρά τις αδυναμίες του και τα λάθη του «έσυρε το κάρο της Ελλάδας μέσα σε τρομακτικές φουρτούνες», θωράκισε αμυντικά τη χώρα και έδωσε μέρισμα της ανάπτυξης στους πολίτες...

 avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: