31.3.23

Αυτοπροτάσεις και μπιρίμπα...


Θα ήθελα κάποιες φορές να έχω την αυταρέσκεια και την αυτοπεποίθηση του Νίκου Ανδρουλάκη. Ο άνθρωπος δεν πτοείται με τίποτα! Στην αρχή πίστεψε, και έπεισε και το κόμμα του, ότι θα φάνε τον Τσίπρα και θα είναι πρώτη δύναμη. Μετά κατάλαβε ότι το πολύ-πολύ να συμμαζέψει τους πασόκους που ψήφισαν Ν.Δ. και αποφάσισε, από... κει που ήταν σκληρός -«όχι συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ ούτε με Ν.Δ.»-, να κάνει τον μπαλαντέρ.

Ξέρετε, όπως στην μπιρίμπα, που δεν σου κάθεται το καλό φύλλο και κλείνεις άρον-άρον με τον μπαλαντέρ ακόμη κι αν χάνεις πόντους. Αυτό είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης, κι όπως πολύ καλά ξέραμε ήδη, όπου κάτσει η μπίλια θα πάει.

A propos, από την Ευρωβουλή παραιτήθηκε;

Τέλος πάντων, ας μιλήσουμε για τις αυτοπροτάσεις. Αυτοπροτάθηκε να γίνει πρωθυπουργός όποιο κι αν είναι το πρώτο κόμμα. Δεν θα τον ψηφίσουν για πρωθυπουργό, όχι, αλλά, μετά τον Μητσοτάκη, τέτοιες δημοκρατικές αρχές, ε, είναι πια λεπτομέρειες.

Μόνο, αν γίνεται, να τις γενικεύσουμε τις… λεπτομέρειες, γιατί εγώ είμαι ΑΕΚ και θέλω να αυτοπροταθούμε για πρωτάθλημα και Κύπελλο φέτος. Τι, μόνο ο Ανδρουλάκης θα ξέρει από αμετροέπεια;

Βέβαια, η μεγάλη διαφορά της φετινής ΑΕΚ με το ΠΑΣΟΚ του Ανδρουλάκη είναι ότι εμείς το πρωτάθλημα το αξίζουμε κιόλας.

Ε, ρε, να γίνει μόνο κάνα κακό, να βγει ξανά η Ν.Δ. και να έχουμε Μητσοτάκη πρωθυπουργό και Ανδρουλάκη αρχηγό ΕΥΠ, υπεύθυνο Predator!

Είπαμε, μπαλαντέρ. Όπως στην μπιρίμπα. Και με τα σπαθιά τον κολλάς τον μπαλαντέρ, και με τα μπαστούνια, και δεν τον ρωτάς καν...

Όλγα Στέφου

ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: