30.3.23

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά εξηγήσεις για το μαξιλάρι των 37 δισ...


Στην επικαιρότητα θα φέρει ξανά ο ΣΥΡΙΖΑ το μαξιλάρι των 37 δισ που παρέδωσε το 2019 στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Μπορεί η χθεσινή ημέρα να ήταν καλή για τα ελληνικά ομόλογα καθώς το Δημόσιο άντλησε 2,5 δισ. ευρώ με το «αλμυρό» βέβαια επιτόκιο στο... 3,92%  αλλά το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ετοιμάζει επίθεση με το ερώτημα: «που είναι τα 37 δισ. του μαξιλαριού». 

Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ θα ζητήσει εξηγήσεις τόσο από τον Κυριάκο Μητσοτάκη όσο και από τον Χρήστο Σταϊκούρα για το που βρίσκονται τα χρήματα που άφησαν στο ελληνικό ταμείο. 

Πληροφορίες της στήλης θέλουν τους οικονομολόγους του ΣΥΡΙΖΑ να κάνουν «φύλλο και φτερό» όλες τις ενέργειες των τελευταίων χρόνων του Υπουργείου Οικονομικών. Όπως λένε, «δε θέλουν να την πατήσουν όπως με τη διακυβέρνηση Σαμαρά που παρέλαβαν άδεια ταμεία». 

Με λίγα λόγια από τη μία η κυβέρνηση θα μιλάει για επενδυτική βαθμίδα από την άλλη ο ΣΥΡΙΖΑ θα φωνάζει για τα ταμεία του κράτους αλλά και την μείωση των καταθέσεων. Και σε αυτές τις εκλογές η οικονομία στο επίκεντρο...

topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: