29.3.23

Στη λαϊκή ο Άδωνις παρέα με πρώην χρυσαυγίτη...



Στην αγορά του Κολωνού βρέθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος συνοδευόταν από το πρώην στέλεχος της Χρυσής Αυγής, Χρήστο Μουλά.

Πρόκειται για... πρώην υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Δυτικής Αττικής με τη Χρυσή Αυγή, πρώην πρόεδρο της 4ης Λαϊκής Αγοράς Αθηνών και πρώην υποψήφιο βουλευτή του φασιστικού μορφώματος. Είχε συμμετάσχει σε εκδηλώσεις της Χ.Α. στο υπόλοιπο Αττικής, παρουσία του «μέντορά» του Ηλία Παναγιώταρου και άλλων πρωτοκλασάτων στελεχών της οργάνωσης.



Ο Χρ. Μουλάς έχει απασχολήσει τις αρχές και έχει συλληφθεί από την αστυνομία κατά το παρελθόν. Μεταξύ άλλων, το 2013 σε βάρος του είχε σχηματιστεί δικογραφία για απρόκλητη σωματική βλάβη, κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου περί κολασμού πράξεων που αποσκοπούν σε φυλετικές διακρίσεις. 
 


Επίσης, τον Ιανουάριο του 2015, ο Χρ. Μουλάς συνελήφθη στο Καματερό από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, έπειτα από καταγγελία μελών του ΚΚΕ για φθορά σε πανό του κόμματος. Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για οπλοκατοχή αφού εκτός από άλλα δυο πανό που είχε «ξηλώσει», ένα του ΣΥΡΙΖΑ και ένα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, βρέθηκαν ακόμη 70 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, πτυσσόμενο κλομπ και σπρέι πιπεριού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: