29.3.23

Δέκα χρόνια μετά ξανά με το σπίτι του Γιάννη Ραγκούση...



Σήμερα «έσκασε» ένα θέμα που αφορά τον Τομεάρχη Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Ραγκούση.  Το δημοσίευμα της ηλεκτρονικής Political αναφέρεται στη γνωστή βίλα του Γιάννη Ραγκούση στην Πάρο.

Και λέω για τη «γνωστή βίλα», γιατί είναι ένα... θέμα που το είχαμε δει ξανά, ακριβώς το ίδιο, πριν από 10 χρόνια. Επανέρχεται σήμερα στην επικαιρότητα χωρίς να έχει αλλάξει τίποτε από τότε. Προφανώς είναι πολιτικοί οι λόγοι, λόγοι αντιπερισπασμού. Σκεφτείτε σε τι κατάσταση βρίσκεται η Νέα Δημοκρατία που καταφεύγει σε (ανύπαρκτα) θέματα δεκαετίας και βάλε. Πρέπει να υπάρχει μεγάλη ένδεια επιχειρημάτων.  

Σας παραθέτω δύο αποσπάσματα, ένα σημερινό κι ένα από τον Ιούνιο του 2014. Δεν έχει καμία σημασία ποιο είναι ποιο και από πότε. Τα συμπεράσματα δικά σας.  
1) Γιάννης Ραγκούσης: 2.200 ευρώ τη βραδιά νοικιάζει τη βίλα του «Full moon» στην Πάρο. Είναι χτισμένη στον ορεινό οικισμό Κώστος στην κεντρική Πάρο, 7 χλμ από την Παροικιά, σε υψόμετρο 160 μ., μακριά από την παραλία.

2) Έναντι 2.000 ευρώ την ημέρα νοικιάζει τη βίλα του στην Πάρο ο Γιάννης Ραγκούσης. Με μπαλκόνι με θέα στις παραλίες της Πάρου, το Villa Fullmoon βρίσκεται στην κορυφή του λόφου στη Νάουσα σε μια έκταση 32 στρεμμάτων και μπορεί να φιλοξενήσει 10 άτομα.



Δημήτρης Κανελλόπουλος

efsyn.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: