31.3.23

Ακαταδίωκτο στη συγκάλυψη, απόρρητο στην αλήθεια...


Πρώτα θέσπισαν ακαταδίωκτο για τα τραπεζικά στελέχη. Έπειτα ήρθε τροπολογία για το ακαταδίωκτο των μελών της επιτροπής λοιμωξιολόγων που εισηγούταν τα μέτρα και τις παρεμβάσεις σχετικά με την Covid-19. 

Στη συνέχεια, η κυβερνητική πλειοψηφία, εφαρμόζοντας τις ρητές εντολές του... πρωθυπουργικού γραφείου, επικαλέστηκε το απόρρητο για να αιτιολογήσει τη συγκάλυψη του σκανδάλου των υποκλοπών ή ακόμα και να εμποδίσει κρίσιμα πρόσωπα από το να καταθέσουν όσα γνώριζαν για τις παρακρατικές μεθόδους του συστήματος Μητσοτάκη.

Την ώρα που στην Ολομέλεια της Βουλής συζητούνταν τα μέτρα στήριξης στους πληγέντες και στις οικογένειες των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών, η απερχόμενη κυβέρνηση Μητσοτάκη κατέβασε τροπολογία που προβλέπει ακαταδίωκτο για την επιτροπή εμπειρογνωμόνων που υποτίθεται πως θα διερευνήσει το δυστύχημα. 

Ο πρωταγωνιστής του επικοινωνιακού φιάσκου της «τηλεδιοίκησης» στη Λάρισα υφυπουργός Μιχάλης Παπαδόπουλος, σε ακόμα μία θλιβερή εμφάνιση, έσπευσε να υπερασπιστεί την τροπολογία δίχως να δώσει απαντήσεις. 

Η Ν.Δ. φεύγει ακριβώς όπως πορεύτηκε από το 2019. Με ακαταδίωκτο στη συγκάλυψη και απόρρητο στην αλήθεια...

ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: