28.9.23

«Εντυπωσιακά άτυχος ο Βόλος» κατά τον Βορίδη...ΒΙΝΤΕΟ

«Eίναι εντυπωσιακά άτυχος ο Βόλος , από την έννοια ότι πάλι είχαμε πολύ εκτεταμένο καιρικό φαινόμενο. Οι πρώτες μετρήσεις, παρόλο που δεν υπάρχει επίσημη καταγραφή, κάνουν λόγο για νερό μεγαλύτερο από τον Ιανό και μικρότερο από τον... Daniel. Ήταν απόλυτα εστιασμένο στον Βόλο» ανέφερε ο υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης, εν μέσω της νέας καταστροφικής πλημμύρας στη Θεσσαλία.

«Το δεύτερο το οποίο επιβαρύνει την κατάσταση, κακά τα ψέματα, είναι ότι έχει πληγεί πολύ προσφάτως, δεν είχε αποκατασταθεί πλήρως» προσέθεσε, συμπληρώνοτας πως ο «υπουργός Βασίλης Κικίλιας βρίσκεται εκεί, οι άνθρωποι οι οποίοι παλεύουν να επαναφέρουν την κατάσταση στην κανονικότητα βρίσκονται εκεί, γίνονται κάποιες διασώσεις και ευτυχώς δεν υπήρχαν διακινδυνεύσεις ζωής. Πρόσθετες ζημιές θα δούμε ποιες είναι και το τι θα κάνουμε».

Υπενθυμίζεται πως ο εκπρόσωπος τύπου της Πυροσβεστικής, Βασίλης Βαθρακογιάννης, ανέφερε σε συνέντευξή του νωρίς το πρωί πως «η κατάσταση είναι δύσκολη στον Βόλο κυρίως γιατί φερτά υλικά έχουν φράξει το οδικό δίκτυο στην πόλη». 

Μάλιστα, κάτοικοι του Βόλου καταγγέλλουν με στοιχεία, πως ο ποταμός Κραυσίδωνας ξεχείλισε, καθώς παρέμενε ακαθάριστος, γεμάτος με χώματα και μπάζα από την προηγούμενη κακοκαιρία.

thepressproject.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: