30.9.23

Ξέφυγε ο Μπέος, χτύπησε οργισμένο πλημμυροπαθή...


BINTEO...
Άγριο επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην περιοχή Άλλη Μεριά.

Εκεί είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς κάτοικοι οι οποίοι διαμαρτύρονται για το μπάζωμα ρέματος, που όπως αναφέρουν, γίνεται χωρίς μελέτη...

Ανάμεσα στους οργισμένους πολίτες ήταν και ένας ο οποίος εξύβρισε τον Αχ. Μπέο. Ο δήμαρχος επέστρεψε και άρχισε να τον χτυπά, μπροστά στα μάτια άλλων πολιτών, αλλά και της αστυνομίας, που παρακολοθούσε αμέτοχη σύμφωνα με το Magnesia News.



Οι ψυχραιμότεροι προσπάθησαν να απομακρύνουν τον Αχιλλέα Μπέο από το σημείο με τον πολίτη να φωνάζει «Να μου κοπεί το χέρι που σε ψήφισα», ενώ ο δήμαρχος έδωσε εντολή στην αστυνομία να συλλάβει τους διαμαρτυρόμενους για παρεμπόδιση έργου.

Μετά το σάλο που προκλήθηκε ο Αχ. Μπέος όχι μόνο δεν ζήτησε συγγνώμη αλλά ζήτησε και τα ρέστα για το επεισόδιο. Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο δήμαρχος Βόλου έγραψε: «Κυκλοφορεί, την τελευταία ώρα, ένα βίντεο που καταγράφει σκηνές έντασης μεταξύ εμού και αυτών που παρεμπόδισαν τις εργασίες στην Άλλη Μεριά. Αυτά προφανώς συμβαίνουν όταν έχεις να κοιμηθείς κοντά ενάν μήνα, όταν δουλεύεις ακατάπαυστα για να δώσεις λύσεις για τους συμπολίτες σου και αντιμετωπίζεις στημένες καταστάσεις (ενδεχομένως και αντιδράσεις από αγανακτισμένους πολίτες)».

Ακόμα, ο ίδιος πρόσθεσε: «Μπορώ να δεχτώ τις αντιδράσεις, αλλά όχι βέβαια τις προσωπικές ύβρεις του τύπου (άντε και γ….) και πολύ περισσότερο τις ύβρεις για τη μάνα μου. Σε τέτοιες συνθήκες αντιδρώ ως άνθρωπος, ακόμη και ακραία ενδεχομένως. Δυστυχώς, η λογική και η κατανόηση για το τι αντιμετωπίζουμε, δεν είναι αυτονόητα για όλους».

Οι κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν ότι όλες οι φερτές ύλες από τις καταστροφές των πλημμυρών ρίχνονται μέσα στο ρέμα και από χθες, έχοντας δημιουργήσει μια ανθρώπινη αλυσίδα, προσπαθούν να αποτρέψουν το μπάζωμα του ρέματος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: