2.3.23

Προσέλαβαν 73 σταθμάρχες με «μπλοκάκι»...


...την ημέρα της τραγωδίας...

Μεγάλη εντύπωση προκαλεί η αποκάλυψη ότι, την ημέρα της συγκλονιστικής σιδηροδρομικής τραγωδίας με δεκάδες νεκρούς στα Τέμπη, ο ΟΣΕ προχώρησε στην πρόσληψη 73 σταθμαρχών με μπλοκάκι. 

Όπως... έγινε γνωστό στην έκτακτη ενημερωτική εκπομπή του OPEN, ο ΟΣΕ, την Τετάρτη (01/03) ανακοίνωσε 73 νέους σταθμάρχες για 6 μήνες, που θα αμείβονται με «μπλοκάκι», με την σχετική απόφαση να αναρτάται στη «Διαύγεια».

Τι έφταιξε για την ανείπωτη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών; Θρήνος, οργή αλλά και «βροχή» καταγγελιών εκφράζονται, τις τελευταίες ώρες μετά το πιο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στην ιστορία της χώρας.

Αμέσως μετά τον σταθμό της Λάρισας η επιβατική αμαξοστοιχία που ερχόταν από την Αθήνα άλλαξε γραμμή οδηγώντας στον θάνατο δεκάδες επιβάτες. Ένα μοιραίο λάθος που έφερε στο φως εγκληματικές παραλήψεις. Ο σταθμάρχης βάρδιας του ΟΣΕ που αποκαλύπτεται ότι βρισκόταν μόλις τον τελευταίο μήνα σε αυτή τη θέση, ανέφερε στον οδηγό της αμαξοστοιχίας ότι μπορούσε να περάσει από το κόκκινο φωτόσημο εξόδου έως και την είσοδο των Νέων Πόρων. Η αντίστροφη μέτρηση είχε μόλις ξεκινήσει...

ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: