10.4.21

Επίθεση Χρυσοχοΐδη σε Τσίπρα...


Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγόρησε ανοικτά την κυβέρνηση για τις «δολοφονικές επιθέσεις των τελευταίων μηνών» επιρρίπτοντας ευθύνες τόσο στον πρωθυπουργό όσο και στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη. Η απάντηση του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη ήταν... ιδιαίτερα σκληρή κατηγορώντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για ψέματα και πολιτική σκύλευση του Γιώργου Καραϊβάζ.

«Αστυνομική αυθαιρεσία και βία στους πολίτες, προνόμια φύλαξης σε ημέτερους παράγοντες της σόου μπιζ και μαφιόζικες συμμορίες που δολοφονούν ανεξέλεγκτα ακόμη και δημοσιογράφους, συγκροτούν μια εφιαλτική εικόνα… Ο κος Μητσοτάκης και ο κος Χρυσοχοΐδης έχουν βαρύτατες ευθύνες για αυτή την κατάντια που ρίχνει βαριά τη σκιά της στη δημόσια ζωή. Και έχουν υποχρέωση να τις αναλάβουν εδώ και τώρα, πριν θρηνήσουμε και άλλα θύματα» έγραψε μεταξύ άλλων στον προσωπικό του λογαριασμό στο FB o Αλέξης Τσίπρας περιγράφοντας τη ζοφερή κατάσταση.


Εμφανώς ενοχλημένος, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, απάντησε μέσω του προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. «Για τον κ. Τσίπρα, τα παρακάτω στοιχεία (σ.σ. επισυνάπτονται στο tweet) σημαίνουν πως η κυβέρνηση ''έχει αφήσει τη χώρα να μετατραπεί σε αποικία οργανωμένου εγκλήματος και ανεξέλεγκτης δράσης μαφιόζικων συμμοριών''. Κακό πράγμα να λες ψέματα. Ανίερο να σκυλεύεις πολιτική σε φρέσκο αίμα δημοσιογράφου».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: