29.4.21

Ν΄ ακούτε τους ειδικούς, να εμπιστεύεστε την κυβέρνηση. Αυτοί ξέρουν...Δεν πιστεύω να είστε τίποτα ψεκασμένοι και να αμφισβητείτε την επιστημονικότητα της  απαγόρευσης της μουσικής, τώρα που ανοίγει η εστίαση μόνο έξω ή της διατήρησης των SMS, παρότι κανένας δεν τα στέλνει; 
Αν δεν σας αρκεί... ότι τα εισηγήθηκε η επιτροπή των ειδικών που έχει το ακαταδίωκτο, το ανεύθυνο και το ακαταλόγιστο, χρησιμοποιήστε τη λογική σας. Αν έχετε.
Η μουσική στην εστίαση διευκολύνει τη μετάδοση του ιού. Όπως ένας άνθρωπος θέλει να σηκωθεί και να χορέψει όταν ακούει τραγούδια που του αρέσουν, έτσι και η μουσική αυξάνει την κινητικότητα του ιού. 
Να το πούμε επιστημονικά για να το καταλάβετε: έρχεται ο ιός στο τσακίρ κέφι και κολλάει μέχρι και τη γειτόνισσα στην απέναντι πολυκατοικία.
Η κατάργηση των SMS, πάλι, θα αφαιρούσε ένα σημαντικό όπλο από την αστυνομία. Και η αστυνομία είναι ό,τι καλύτερο έχουμε στη μάχη κατά της πανδημίας. 
Ξεχάστε γιατρούς και ΜΕΘ, η αστυνομία μας έσωσε. Χωρίς αυτή τώρα θα γλείφατε ο ένας τον άλλο, ακόμα και τα πόμολα και θα διασπείρατε τον ιό. 
Ε, πώς θα σε σταματά χωρίς λόγο η αστυνομία αν δεν υπάρχουν SMS; Δεν αποδυναμώνεις τον στρατό σου την ώρα του πολέμου. 
Ν΄ ακούτε τους ειδικούς, να εμπιστεύεστε την κυβέρνηση. Αυτοί ξέρουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: