30.4.21

Πάσχα: Πληρότητα 100% στην Αθηναϊκή Ριβιέρα...Μιλούν για ενδεχόμενα «πάρτι» σε βίλες.
Ρεκόρ κρατήσεων σε Ανάβυσσο, Σαρωνίδα, Λαγονήσι και Βάρκιζα...
Την Αθηναϊκή Ριβιέρα φαίνεται πως επιλέγουν για να περάσουν φέτος τις ημέρες του Πάσχα αρκετοί κάτοικοι της Αττικής, με την πληρότητα στις κρατήσεις κυρίως σε βίλες να αγγίζουν ακόμα και το 100%.


Οι... περιοχές στις οποίες φέτος σημειώνεται ρεκόρ κρατήσεων είναι η Ανάβυσσος, η Σαρωνίδα, η Παλαιά Φώκαια, το Λαγονήσι και η Βάρκιζα.

 «Η πληρότητα προσεγγίζει το 100% αυτή τη στιγμή. Σε όλη την Αθηναϊκή Ριβιέρα. Ανάβυσσο, Σαρωνίδα, Παλαιά Φώκαια, Λαγονήσι μέχρι το Πόρτο Ράφτη μονοκατοικίες και βίλες όχι διαμερίσματα» σημειώνει ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Διαχειριστών Ακινήτων Ανδρέας Χίου. Μάλιστα, όπως εκτιμά είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο. Όπως αναφέρει στο «Πρώτο Θέμα», οι κρατήσεις έχουν γίνει κυρίως από οικογένειες και αφορούν τρεις ημέρες.


«Όλα έγιναν από τη στιγμή που απαγορεύτηκε η μετακίνηση από νομό σε νομό. Οι περισσότεροι επέλεξαν απομονωμένες βίλες κοντά στη θάλασσα», σημειώνει ο κ. Χίος.

 Σε επιφυλακή η Αστυνομία

«Συναγερμός» έχει σημάνει στην Αστυνομία, καθώς υπάρχουν φόβοι για διοργάνωση «πάρτι» εν μέσω των περιοριστικών μέτρων. Στο πλαίσιο αυτό, όπως αναφέρουν πληροφορίες, αναμένεται να εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι της αστυνομίας. Στους ελέγχους θα συμμετάσχουν επίσης άνδρες της Δημοτικής Αστυνομίας, οι λιμενικές αρχές αλλά και η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή.

 Πόσα άτομα επιτρέπονται στο πασχαλινό τραπέζι

 Σημειώνεται, ότι βάσει των όσων έχουν ανακοινωθεί την Κυριακή του Πάσχα υπάρχει η δυνατότητα συγκέντρωσης δύο οικογενειών έως 9 άτομα, ενώ εάν πρόκειται για υπαίθριο χώρο 2 ευρύτερες οικογένειες έως 12 άτομα. Η μετακίνηση θα γίνει με χρήση SMS με τον κωδικό 6 ενώ συστήνεται η διενέργεια οικιακού αυτοδιαγνωστικού τεστ σε όσους συμμετέχουν στις συγκεντρώσεις αυτές. Παράλληλα, μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα το χρονικό όριο απαγόρευσης κυκλοφορίας είναι από τις 22:00 το βράδυ μέχρι τις 05:00 το πρωί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: