30.4.21

Γιατί θα εμβολιαστούμε…


«Θα εμβολιαστούμε», δηλώνει με πεποίθηση ο Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής Μανώλης Χριστοδουλάκης, αναφερόμενος στη γενιά του (σ.σ. μια και ο ίδιος έχει ήδη κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου του) και εξηγώντας το ‘γιατί’.

«Δεν θα το κάνουμε γιατί μας το... ζητάνε. Δεν θα το κάνουμε για να μην πετάξουμε στα σκουπίδια τα εμβόλια που μας έμαθαν να φοβόμαστε. Δεν θα το κάνουμε για αυτούς που τώρα θυμήθηκαν την ατομική και συλλογική μας ευθύνη», σημειώνει σε άρθρο του στο protothema.gr. 

«Θα το κάνουμε για τους δικούς μας ανθρώπους, που μείναμε μήνες μακριά τους για να τους προστατεύσουμε. Θα το κάνουμε για αυτούς που δίνουν με αυταπάρνηση τη μάχη από την πρώτη γραμμή στα νοσοκομεία και τις Μ.Ε.Θ. Θα το κάνουμε για τους ευπαθείς και τους ηλικιωμένους που θέλουν και εκείνοι να βγουν με ασφάλεια έξω από το σπίτι. 

Θα το κάνουμε για όσους έζησαν στην πανδημία τη μοναξιά, για όσους έχασαν τη δουλειά τους ή επιβιώνουν με 534 € περιμένοντας να πάρουν τη ζωή τους πίσω. Θα το κάνουμε για τους συνεργάτες μας, τους φίλους μας, τις στιγμές που χάσαμε και θέλουμε να ζήσουμε ξανά. Γιατί το εμβόλιο, τελικά, δεν είναι από τα πιο δύσκολα που έχει χρειαστεί να κάνουμε. Ίσως είναι από τα ευκολότερα. Και εμείς, οι σημερινοί 30άρηδες, είμαστε για τα δύσκολα», σημειώνει, παρακινώντας και εκείνος όσους μπορεί να εμβολιαστούν...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: