29.4.21

Ζητά από τον Ρονάλντο 64 εκατ. ευρώ...


...η γυναίκα που τον είχε καταγγείλει για βιασμό...

Οι εφημερίδες Mirror, Sun και Record αποκαλύπτουν ότι η Κάθριν Μαγιόργκα, η γυναίκα που κατηγόρησε τον Κριστιάνο Ρονάλντο για σεξουαλική παρενόχληση-βιασμό στις 13 Ιουνίου 2009, σε ξενοδοχείο του Λας Βέγκας, του... ζητάει τώρα 64 εκατομμύρια ευρώ!

Η Μαγιόργκα θέλει αυτό το ποσό ως αποζημίωση για οδύνη και την ταλαιπωρία που προκλήθηκε, όπως φαίνεται από τα πρόσφατα δημοσιευμένα έγγραφα του δικαστηρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αμερικανίδα πρώην μοντέλο και ο Πορτογάλος διεθνής επιθετικός της Γιουβέντους είχαν έρθει σε εξωδικαστικό συμβιβασμό το 2010.

Η Αμερικανίδα είχε κατηγορήσει τον Ρονάλντο πως την ανάγκασε να έρθει σε σεξουαλική επαφή μαζί του χωρίς τη συναίνεσή της, όταν εκείνη ήταν 25 ετών, σε ξενοδοχείο του Λας Βέγκας το καλοκαίρι του 2009 κι ότι της έδωσε τότε 375.000 δολάρια «εξαγοράζοντας» τη σιωπή της.

Τον ισχυρισμό αυτό έχει αρνηθεί κατηγορηματικά ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Την εν λόγω νύχτα, ο Ρονάλντο, τότε 24 ετών, βρισκόταν στο Λας Βέγκας σε διακοπές με τον γαμπρό και τον ξάδελφό του.

Θυμίζεται πως τον Ιούλιο του 2019 οι εισαγγελείς της κομητείας του Κλαρκ, στο Λας Βέγκας της Νεβάδα ανακοίνωσαν πως δεν πρόκειται να απαγγελθούν κατηγορίες σε βάρος του ποδοσφαιριστή, καθώς δεν υπήρχαν στοιχεία που να μπορούν να αποδείξουν τους ισχυρισμούς της κοπέλας...

sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: