29.4.21

Ουρές στα διόδια σε Ελευσίνα και Αφίδνες...


Πέρυσι έφυγαν 16.000 φέτος 35.000 οχήματα...

Αυξημένη είναι η κίνηση για άλλη μια μέρα στα διόδια της Ελευσίνας, αλλά και των Αφιδνών, καθώς αρκετοί είναι οι συμπολίτες μας, που προσπαθούν να μεταβούν στην εργασία τους, ενώ υπάρχουν και αυτοί που επιμένουν να προσπαθούν να βρουν τρόπο να φύγουν από το... κλεινόν άστυ και να πάνε στην επαρχία για το Πάσχα.

Σύμφωνα πάντως με τον διοικητή Τροχαίας Αττικής, Σπύρο Λάσκο η έξοδος φέτος είναι διπλάσια από πέρυσι που ίσχυαν ακριβώς τα ίδια μέτρα. 

Από τους δύο σταθμούς διοδίων σε Ελευσίνα κι Αφίδνες πέρασαν μέχρι χθες 35.000 αυτοκίνητα, την ώρα που πέρυσι την αντίστοιχη μέρα είχαν περάσει μόλις 16.000...

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι πρόπερσι, που δεν είχαμε μπει στον κυκεώνα του κορονοϊού, είχαν περάσει από τα διόδια 75.000 οχήματα.

Τα μέτρα είναι αυστηρά στα διόδια με τους άνδρες της Τροχαίας να πραγματοποιούν συνεχείς ελέγχους ζητώντας τα απαιτούμενα έγγραφα μετακίνησης από τους οδηγούς, ενώ πολλά είναι και τα μπλόκα που έχουν στηθεί σε παράπλευρες των εθνικών δρόμων οδούς, σταματώντας όλους τους οδηγούς. Σύμφωνα με την Τροχαία, τη Μεγάλη Παρασκευή αναμένεται να κορυφωθεί η κίνηση.

ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: