29.4.21

Εξελίξεις στο γηροκομείο στα Χανιά...


Συγγενείς 58χρονου ζήτησαν την εκταφή του...

ΒΙΝΤΕΟ

Συνέχεια στις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του γηροκομείου στα Χανιά δίνει ο αδελφός ενός 58χρονου που απεβίωσε στο ίδρυμα τον Ιανουάριο του 2021, ο οποίος, μιλώντας στο zarpanews.gr δήλωσε ότι θα ζητήσει την εκταφή του.

Έπειτα από τις αποκαλύψεις των... τελευταίων ημερών, θεωρεί τον θάνατό του ύποπτο, ενώ υποστηρίζει ότι λίγο πριν πεθάνει ο αδελφός του, το ίδιο απόγευμα, μιλούσε στο τηλέφωνο με τη διευθύντρια του γηροκομείου χωρίς να υπάρξει καμία αναφορά στην κατάσταση του 58χρονου.

«Τα χρήματά μου, τα χρήματά μου (έλεγε η ιδιοκτήτρια). Θα στα δώσω της λέω. Μόλις βάλαμε τα λεφτά μετά από λίογο μας ανακοίνωσε ότι ο Γιάννης δεν είναι καλά και λίγες ώρες μετά μας είπε ότι πέθανε. Εννοείται θα ζητήσουμε να γίνει εκταφή» είπε.

Για τον ίδιο τρόφιμο, πρώην υπάλληλος του γηροκομείου δηλώνει στο zarpanews.gr ότι κοιμόταν μόνιμα στον χώρο των πλυντηρίων.

«Τον είχαν για τρελό, αλλά τα είχε 400»

«Είχε σακούλα στα έντερα (κολοστομία) και μερικές φορές τον έβαζαν και μόνος του να την αλλάζει. Του λέγανε, «Ξέρεις να το κάνεις; Καν’το μόνος σου».

Ο άνθρωπος έπαιρνε πολλά φάρμακα, χάπια τρεις φορές τη μέρα. Τον είχαν για τρελό, αλλά τα είχε τετρακόσια, ήταν πολύ υπεύθυνος. Ήθελαν να του αλλάξουν την αγωγή και να του δώσουν μορφίνη και όταν ρώτησα τον γιατρό, γιατί να του δώσουν τόσο βαρύ ναρκωτικό, ο γιατρός μου είπε ότι “αυτός πια χρειάζεται δόση για ζώα, με τόσα που έχει πάρει στη ζωή του”. Εγώ εκδιώχθηκα από την επιχείρηση ένα μήνα περίπου πριν πεθάνει και δεν ξέρω πως ακριβώς πέθανε”, είπε η πρώην εργαζόμενη.

«Φοβούνταν και δεν μίλαγε ή τον είχαν τρελαμένο με τα φάρμακα. Είχε δίκιο ο άλλος αδερφός μου που ήθελε νεκροψία. Αισθάνομαι οργή, είμαι πολύ σοκαρισμένος. Την πήρα τηλέφωνο, δεν μου αντιμίλησε όπως όταν μίλαγε για τα λεφτά. Τώρα ήταν πολύ ευγενική» λέει ο αδερφός του 58χρονου.

Υπενθυμίζεται ότι η πλευρά του γηροκομείου αρνείται κάθε εμπλοκή στην όλη υπόθεση, με τον νομικό της σύμβουλο, Νίκο Ρουσσόπουλο, να έχει δηλώσει ότι με υπόμνημά του στον Άρειο Πάγο θα ζητήσει να καταθέσουν συμπληρωματικά 20 μάρτυρες, ενώ έχει χαρακτηρίσει τις καταγγελίες ως συκοφαντίες και αβάσιμες κατηγορίες...

Δεν υπάρχουν σχόλια: