30.4.21

AstraZeneca: Αίτηση για την έγκριση του εμβολίου από τις ΗΠΑ...


Η AstraZeneca εργάζεται όσο γίνεται πιο γρήγορα για να συγκεντρώσει δεδομένα του εμβολίου της, κατά της COVID-19, προκειμένου να καταθέσει αίτηση για την έγκριση του εμβολίου από τις ΗΠΑ, αλλά ο όγκος των δεδομένων είναι πολύ μεγάλος, όπως δήλωσαν σήμερα, διευθυντικά στελέχη της, καθώς η... εταιρία βρίσκεται αντιμέτωπη με καθυστερήσεις για την αίτησή της.

«Υπάρχουν πολλά περισσότερα δεδομένα, από μία μελέτη της Φάσης ΙΙΙ και έτσι, εργαζόμαστε όσο πιο γρήγορα γίνεται για να συνθέσουμε τα στοιχεία και να τα καταθέσουμε» δήλωσε ο Μενέλαος Πάγκαλος εκτελεστικός αντιπρόεδρος της BioPharmaceuticals R&D στην AstraZeneca.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της εταιρίας Πασκάλ Σοριοτ δήλωσε στη διάρκεια μιας ενημέρωσης, μετά τη δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων του πρώτου τριμήνου, ότι δεν υπάρχει κάποιο λάθος στα δεδομένα, αλλά ότι τα στοιχεία που έχουν συλλεχθεί έχουν μεγάλο όγκο.

Η εταιρία δήλωσε σήμερα, ότι προγραμματίζει να καταθέσει αίτηση για την έγκριση του εμβολίου στις ΗΠΑ, μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Πρόκειται για μία καθυστέρηση από τα τέλη Μαρτίου, όταν η εταιρία είχε επίσης, δηλώσει ότι θα κατέθετε τα στοιχεία, μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Ο Σοριοτ δήλωσε ότι η εταιρία αναμένει ακόμη ότι θα επιτύχει την παραγωγή 200 εκατομμυρίων δόσεων μέσα στο μήνα...

cnn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: