13.4.21

ΑΕΚ: 97 χρόνια ιστορίας...


Ενενήντα επτά χρόνια ζωής συμπληρώνει σήμερα η ΑΕΚ, ένας από τους πιο ιστορικούς προσφυγικούς συλλόγους σε όλο τον πλανήτη. 

Το μεγαλείο σου δεν τελειώνει, ποτέ, ΑΕΚ ιδέα μοναδική! Συνιστά ένα στίχο από ένα εξαιρετικό σύνθημα των φίλων της Ένωσης για την αγαπημένη τους ομάδα, ένα... τραγούδι που μιλά για τις ρίζες της και τι οφείλει να υπηρετεί από τη δημιουργία της αυτή η ομάδα, η μοναχοκόρη της Προσφυγιάς... Είναι και η πραγματικότητα, επιβεβαιωμένη, όντως πρόκειται (για τον κόσμο της) για ένα μεγαλείο που δεν τελειώνει, το οποίο αποδείχτηκε πρόσφατα στη νεότερη (τεράστια) ιστορία του club!

Συμπληρώνει 97 χρόνια και μέσα σε αυτά τα 'χει ζήσει ΟΛΑ... Κυριολεκτικά! Το πιο σημαντικό είναι πως το βιβλίο της Ιστορίας της έχει άπειρες λευκές σελίδες για να γραφτούν ακόμη, στιγμές που θα προκαλούν την απόλυτη αποθέωση, τη χαρά και τη λύπη, όλα τα αισθήματα που βιώνει ένας σύλλογος και φυσικά οι γύρω απ' αυτόν. Αυτή είναι η ζωή και όσο περίεργο κι αν μοιάζει, σε δευτερευούσης σημασίας πράγματα, είναι ότι πιο σημαντικό η ομάδα που αγαπάς.




Για να είμαστε σωστοί και δίκαιοι την αγάπη του οπαδού για την ομάδα του δύσκολα στο βαθμό που υπάρχει τη συναντάς ακόμη και στα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή... 

Διαβάστε το αφιέρωμα στο gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: