27.5.23

Συνελήφθη 17χρονος μαθητής που φέρεται να πυροβόλησε καθηγητή του στο Μαρκόπουλο...



Ένας 17χρονος μαθητής σε Επαγγελματικό Λύκειο στο Μαρκόπουλο Ωρωπού, συνελήφθη την Παρασκευή, καθώς φέρεται ότι πυροβόλησε με αεροβόλο καθηγητή του.

Όπως... μεταδίδει η ΕΡΤ, το περιστατικό έγινε το πρωί της Παρασκευής, κατά τη διάρκεια του πρώτου διαλείμματος στο προαύλειο του σχολείου. Ο 17χρονος μαθητής της Β’ Λυκείου φέρεται ότι πυροβόλησε μία φορά απρόκλητα με αεροβόλο πιστόλι κατά 36χρονου καθηγητή, τραυματίζοντας τον ελαφρά με πλαστικό σφαιρίδιο στο αριστερό πόδι.

Ο μαθητής αποβλήθηκε από το Λύκειο και αποχώρησε, με ομόφωνη απόφαση των καθηγητών, ενώ ο καθηγητής μετέβη στο Αστυνομικό τμήμα Ωρωπού όπου έδωσε κατάθεση για το περιστατικό.


Το αεροβόλο πιστόλι και ένας γεμιστήρας κατασχέθηκαν αφού πρώτα παραδόθηκαν στις Αρχές από τη Διεύθυνση του ΕΠΑΛ Μαρκοπούλου. Ο καθηγητής δεν επιθυμούσε να εξεταστεί από ιατροδικαστή.

Ο 17χρονος θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Ανηλίκων Αθηνών.

Για το περιστατικό συνελήφθησαν οι γονείς του, με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκων. Αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή του Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: