30.5.23

«Και α και ου», πλειστηριασμοί παντού...


«Και α και ι», τα πάντα στο σφυρί…

Μην ακούτε και μην διαβάζετε όλες αυτές τις καταγγελίες περί πλειστηριασμών. Είναι όλα ψέματα κι αυτοί που φωνάζουν είναι ηθοποιοί πληρωμένοι από τον ΣΥΡΙΖΑ. Μόνο αυτό δεν είπε ο Κυριάκος, χθες, στο Mega όταν ρωτήθηκε για τους πλειστηριασμούς.

«Για τα fundsκαι εκεί υπήρχε μία... απόλυτη διαστρέβλωση του τι πραγματικά συμβαίνει. {…} Αυτή τη στιγμή κανείς δεν έχει κίνητρο να μην κάνει μία ρύθμιση. Οι πλειστηριασμοί που γίνονται αφορούν βίλες, αφορούν εμπορικά οικόπεδα, αφορούν αυτούς τους στρατηγικούς κακοπληρωτές, οι οποίοι κρύφτηκαν πίσω από τον νόμο Κατσέλη και δεν πλήρωναν τις υποχρεώσεις τους».

*** Και σκεφτείτε για προχωρούν σε πλειστηριασμούς τα funds εν μέσω εκλογών, σημαίνει ότι δεν τους σταματά τίποτα και κανένας. Αναλογιστείτε μόνο τι θα γίνει μετά τις εκλογές.

*** Το ξέραμε ότι ο Κυριάκος θέλει το ΠΑΣΟΚ αξιωματική αντιπολίτευση. Το βλέπαμε από τον τρόπο με τον οποίο «έπαιζαν» το κόμμα της Χαριλάου Τρικούπη τα Πετσωμένα ΜΜΕ.

Απλά χθες το είπε κιόλας. «Σίγουρα μία ώριμη δημοκρατία χρειάζεται και μία αξιόπιστη αντιπολίτευση. Και αυτό το οποίο είδαμε αυτά τα τέσσερα χρόνια, είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ απέτυχε και ως κυβέρνηση και ως αντιπολίτευση», τόνισε όταν ρωτήθηκε για το αν προτιμάει τον ΣΥΡΙΖΑ ή το ΠΑΣΟΚ ως δεύτερο τη τάξει κόμμα.

*** Σαν τα μούτρα τους τα έκαναν πάλι χθες με την Τράπεζα Θεμάτων στις ενδοσχολικές εξετάσεις για τα Λύκεια. Κεραμέως και Πιερρακάκης απέδωσαν την κατάρρευση της πλατφόρμας σε επίθεση από χάκερς. Μου θυμίζει τον «βασιλιά των fake news», Γιάννη Λοβέρδο, που όταν του είπαν ότι ανεβάζει απανωτά ψεύδη στο facebook (5 διαφορετικά προφίλ είχε τότε και 3 σελίδες) απαντούσε ότι μπήκαν στο προφίλ του χάκερς.

Αλλά οι Ιάπωνες ήθελαν να μάθουν το «know how» από τον Πιερρακάκη. Θυμάστε;...

Η Ντάμα

documentonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: