29.5.23

Δ. Τεμπονέρας: Λάβαμε το μήνυμα και συστηνόμαστε ξανά...Στην πρώτη του τοποθέτηση ως συντονιστής της Εκλογικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, προέβη ο δικηγόρος-εργατολόγος, Διονύσης Τεμπονέρας, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για ένα καλύτερο αποτέλεσμα του κόμματος στις δεύτερες κάλπες του Ιουνίου.

Μετά την... ολοκλήρωση της πρώτης συνεδρίασης της Επιτροπής υπό την προεδρία του Αλέξη Τσίπρα, ο Δ. Τεμπονέρας έθεσε τον βασικό στόχο της Επιτροπής που είναι «να αποδείξει στους Έλληνες πολίτες όχι μόνο ότι λάβαμε το μήνυμα των προηγούμενων εκλογών, αλλά να επανασυστηθούμε μέσω τους προγράμματος μας, ενός προγράμματος ρεαλιστικού, βιώσιμου, άμεσα εφαρμόσιμου, ενός προγράμματος που πράγματι μπορεί να δώσει λύση στα προβλήματα της λαϊκής πλειοψηφίας». 

Αφού δήλωσε πως αποτελεί για τον ίδιο μεγάλη τιμή και ευθύνη η ανάληψη της θέσης του συντονιστή της Επιτροπής «που θα τρέξει την προεκλογική εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στην τρέχουσα περίοδο», αναφέρθηκε σε ορισμένα από τα επόμενα βήματα που θα υλοποιηθούν. Όπως προανήγγειλε, το αμέσως επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν δράσεις, παρεμβάσεις και εκδηλώσεις σε όλη την επικράτεια από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, «προκειμένου να επικοινωνήσουμε με καλύτερο τρόπο το πρόγραμμα».

«Έχουμε θέσεις που πράγματι μπορούν να βοηθήσουν και να δώσουν τέλος σε αυτό το μεγάλο αδιέξοδο και στην πολύ δύσκολη κατάσταση που βιώνει η χώρα. Υπό την έννοια αυτή αισιοδοξούμε ότι θα έχουμε ένα απολύτως καλύτερο αποτέλεσμα στις αμέσως επόμενες εκλογές», σημείωσε ο κ. Τεμπονέρας.

► Νωρίτερα, ο Αλ. Τσίπρας ανέδειξε τους άμεσους και μακροπρόθεσμους πολιτικούς στόχους του ΣΥΡΙΖΑ, δίνοντας μία γεύση της προεκλογικής τακτικής της Κουμουνδούρου με σκοπό να πετύχει το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα στην κάλπη της 25ης Ιουνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: