8.10.21

Δε δίνει «γραμμή» ο Βενιζέλος στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά…


Τις τελευταίες ημέρες, λέγεται και γράφεται ευρέως ότι οι παρεμβάσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου «υιοθετούνται» από τον ΣΥΡΙΖΑ που τις μετατρέπει σε κεντρικές πολιτικές παρεμβάσεις. 

Μάλιστα, όσοι υποστηρίζουν την ως άνω ανάλυση, επικαλούνται την παρέμβαση του πρώην αντιπροέδρου της κυβέρνησης για τους... 300 συνανθρώπους μας που πεθαίνουν κάθε εβδομάδα, αλλά και τις «γκρίζες ζώνες» της ελληνογαλλικής συμφωνίας, που ανέδειξε πρώτος ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. 

Πάντως, αυτές οι αναλύσεις δεν αρέσουν καθόλου στην Κουμουνδούρου, ενώ με αφορμή τα σχετικώς γραφόμενα και λεγόμενα, ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος άφησε ένα υπονοούμενο για την λειτουργία των ΜΜΕ: μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε ότι πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ έθεσε το ζήτημα των 300 νεκρών κάθε εβδομάδα. «Αλλά όταν τον λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, τότε δεν είναι θέμα. 

Όταν το λέει ο κ. Βενιζέλος, ξαφνικά τα ΜΜΕ το ανακαλύπτουν», επισήμανε σκωπτικά ο Νάσος Ηλιόπουλος, τονίζοντας, παράλληλα, ότι αυτή είναι «άλλη, μεγάλη συζήτηση». 

Με άλλα λόγια, υπονόησε ότι τα ΜΜΕ κρύβουν τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, που μετατρέπουν σε πολιτικό θέμα όταν κάποια αρεστή σ’ αυτά πολιτική προσωπικότητα πει τα ίδια…

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: