31.10.21

Οχι SMS σε ανεμβολίαστους...


Σε καταδίκη της επίθεσης στον καθηγητής Θεόδωρο Βασιλακόπουλο προχώρησε ο Ηλίας Μόσιαλος μιλώντας στον ΑΝΤ1, λέγοντας ότι ο κ. Βασιλακόπουλος θα έπρεπε να... κινηθεί νομικά. Είναι απαράδεκτο συμπλήρωσε να υπάρχουν προπηλακισμοί γιατρών.

Παράλληλα, εξέφρασε την άποψη ότι δεν είναι καλή ιδέα να στέλνονται SMS στους ανεμβολίαστους, καθώς αυτό θα έχει το αντίθετο από το αναμενόμενο αποτέλεσμα.

Να σημειώσουμε πως η αποστολή SMS σε ανεμβολίαστους είναι κάτι που βρίσκεται στο τραπέζι των συζητήσεων και δεν αποτελεί απόφαση της κυβέρνησης.
Ο κ. Μόσιαλος εξέφρασε τρην άποψη πως το SMS δεν έχει κανένα νόημα όταν έχει γίνει τόση συζήτηση πάνω στην αναγκαιότητα των εμβολιασμών και έχει προηγηθεί μεγάλη καμπάνια ενημέρωσης.

«Πριν αρχίσουμε να συζητάμε νέα μέτρα, τα οποία μπορεί να χρειαστούν, αλλά ας αρχίσουμε πρώτα να εφαρμόζουμε όσα υπάρχουν, συστηματικά», είπε και κατέληξε υπογραμμίζοντας πως «η προσπάθεια δεν πρέπει να γίνεται σε ατομικό επίπεδο και μάλιστα με χρήση προσωπικών δεδομένων, επισημαίνοντας πως απαιτείται κοινή προσπάθεια πολιτείας αυτοδιοίκησης για να ενταθεί η ενημέρωση ως προς τον εμβολιασμό. Σε όλο τον πλανήτη με συνεργατικές προσπάθειες όλων πολιτικών και κοινωνικών φορέων γίνεται η προσπάθεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: