31.10.21

Βασιλακόπουλος: Δέχομαι απειλές...


Το ενδεχόμενο να ζητήσει αστυνομική προστασία μετά και την επίθεση που δέχθηκε στην Καλαμπάκα εξετάζει ο καθηγητής πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.

Όπως... αποκάλυψε το Σάββατο  ο ίδιος και συνάδελφοι του δέχθηκαν επίθεση από ιδιοκτήτη ταβέρνας επειδή ζήτησαν να γίνουν έλεγχοι στα πιστοποιητικά εμβολιασμού για τον κορωνοϊό. Ξεκαθάρισε δε, ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που δέχθηκε επίθεση από κάποιον πολίτη, ενώ δέχεται και πολλές απειλές μέσω διαδικτύου.

«Σκέφτομαι να ζητήσω αστυνομική προστασία. Πάρα πολλές φορές δέχομαι απειλές. Κάποιος ξυπνάει στις 6.08 το πρωί και στέλνει στο messenger ‘Βασιλακόπουλε ψόφα’… Έχουμε ξεφύγει» δήλωσε χαρακτηριστικά στον Γ. Αυτιά (ΣΚΑΙ).

Σε μια δημοκρατία, υπογράμμισε, όταν δεν μας αρέσει ένας νόμος ζητάμε από την κυβέρνηση να τον αλλάξει ή ψηφίζουμε άλλη κυβέρνηση δεν μπορούμε να έχουμε α λα καρτ εφαρμογή», με αφορμή τη δήλωση του ιδιοκτήτη ταβέρνας πως «δεν θα μου πεις εσύ τις θα κάνεις στο μαγαζί μου. 

Πρόσθεσε ότι πρόκειται και για αθέμιτο ανταγωνισμό, καθώς άλλος ιδιοκτήτης ταβέρνας στην περιοχή που έκανε έλεγχο χάνει πελάτες γιατί δεν μπαίνουν ανεμβολίαστοι και πάνε στο διπλανό μαγαζί που δεν κάνει έλεγχο.  
 

 πηγη skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: