31.10.21

«Έκανε κόντρα με άλλο ΙΧ, πέρασε με κόκκινο»...



...λένε αυτόπτες μάρτυρες για το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα με διανομέα φαγητού...
Οργή έχει προκαλέσει ο θάνατος ενός 47χρονου διανομέα φαγητού στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος παρασύρθηκε από επιβατικό ΙΧ που οδηγούσε 21χρονος αλλοδαπός.

Το... τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε χθες, Σάββατο 30 Οκτωβρίου, στις 23:50, στη διασταύρωση των οδών Γ. Παπανδρέου με 25ης Μαρτίου. Ο άτυχος ντελιβεράς, πατέρας δύο παιδιών, άφησε την τελευταία του πνοή λίγο μετά την παράσυρσή του από το ΙΧ.



Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, όπως μετέδωσε ο Alpha, ο 21χρονος που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, καθώς φέρεται να έκανε κόντρα με άλλο αυτοκίνητο. Οι μάρτυρες αναφέρουν ότι είχε ήδη περάσει δύο κόκκινα φανάρια και αυτό ήταν το τρίτο κόκκινο φανάρι που παραβίασε. Ο άτυχος 47χρονος διανομέας έφυγε κανονικά όταν το φανάρι του άναψε πράσινο, αλλά το σπορ αυτοκίνητο καρφώθηκε πάνω του, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Την ίδια στιγμή, οι εικόνες από το τροχαίο προκαλούν σοκ. Από τη σφοδρή σύγκρουση, η μοτοσικλέτα του 47χρονου κόπηκε στα δύο και κομμάτια της πετάχτηκαν 200 μέτρα μακριά. Ένα τμήμα μάλιστα της μηχανής παρέμενε καρφωμένο κάτω από το σπορ αυτοκίνητο. Επιπλέον, προκλήθηκαν ζημιές σε τέσσερα ακόμη σταθμευμένα οχήματα.

Κατά πληροφορίες, ο 21χρονος οδηγός του ΙΧ αμέσως μετά το τροχαίο εγκατέλειψε αβοήθητο στην άσφαλτο τον 47χρονο και απομακρύνθηκε πεζός από το σημείο. Έπειτα από ανθρωποκυνηγητό, τελικά εντοπίστηκε σε έναν πεζόδρομο, σε σχετικά κοντινή απόσταση, και συνελήφθη.

Η οικογένεια, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι του 47χρονου διανομέα είναι συγκλονισμένοι από τον τραγικό χαμό του. Κάποιοι πηγαίνουν στο σημείο του τροχαίου και αφήνουν λίγα λουλούδια στη μνήμη του.

«Έκανε κόντρα με άλλο ΙΧ, πέρασε με κόκκινο», λένε αυτόπτες μάρτυρες για το δυστύχημα με τον οδηγό ντελίβερι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: