29.10.21

Ποιος διευθυντής σάιτ ή τηλεόρασης...


...τολμά να απαγορεύσει πληροφοριακές ασημαντότητες;...

Τσίμπησαν πάλι τα Μέσα –και τα σόσιαλ μαζί– στο δόλωμα Πετράκου για να ακούγεται και να αναπαράγεται ο «επαναστατικός» λόγος του, αυτή τη φορά όχι μόνο γύρω από το αντιεμβολιαστικό κίνημα και την άρνηση του κορωνοϊού. 

Με «εθνική» ρητορική, που ξεπερνάει την αντίστοιχη από άλλους αοιδούς και πρώην αθλητές, ο τραγουδιστής εναντιώθηκε στην... απόφαση για τη ματαίωση μαθητικών παρελάσεων σε ένδειξη πένθους για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά. «Είναι πλέον απροκάλυπτο. 

Θέλετε να σβήσετε την Εθνική μας ταυτότητα» αποφαίνεται σε διαδικτυακή ανάρτησή του. Και αμέσως σάιτ, τηλεοράσεις κ.λπ. σπεύδουν να μεταδώσουν την είδηση, ή να απαντήσουν, αλείφοντας και άλλο βούτυρο στο ψωμί τής (και πολιτικής) δημοσιότητας του Γρηγόρη Πετράκου. 

Αυτή τη φορά μάλιστα αναλαμβάνει να απαντήσει και η Κατερίνα Καινούργιου η οποία είναι «έξαλλη», «κατακεραυνώνει», «ξεσπάει» σύμφωνα με τίτλους πολυάριθμων σάιτ –ακόμα και κορυφαίων σε επισκεψιμότητα, σοβαρών κατά τα άλλα, που έδωσαν μεγαλύτερη έκταση σε μια ασήμαντη είδηση -αν μπορείς να την πεις έτσι. 

Αλλά ποιος είναι ο Πετράκος για να του δίνουν πρόσθετο βάρος σε ό,τι πει; Ερευνητής; Πολιτικός; Άνθρωπος του πνεύματος; 

Και, επιτέλους, ποιος διευθυντής ιστοσελίδας ή καναλιού έχει τη δύναμη να αρνηθεί τα κλικ ή την τηλεθέαση, απαγορεύοντας στους συντάκτες του να ασχολούνται με διακηρύξεις από ανθρώπους που σκαρφάλωσαν στην ταράτσα της δημοσιότητας με την «αντίσταση» κατά των αντι-covid μέτρων και από τα κατακτημένα ύψη τους διακηρύσσουν επικίνδυνες αντιεπιστημονικές απόψεις, πολιτικολογούν και, ίσως, μελλοντικά, ψηφοθηρούν;...

harddog-sport.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: