29.10.21

Συνελήφθη ο 54χρονος γυναικοκτόνος...


Έπειτα από επτά ολόκληρες ώρες με έντονες διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον 54χρονο και τους αστυνομικούς, ο συζυγοκτόνος πείστηκε να μην βάλει τέλος στη ζωή του. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, μόλις ο 54χρονος πλησίασε τους αστυνομικούς και τον μεγάλο του γιο -ο οποίος βρισκόταν στο σημείο- τον προσέγγισαν οι διασώστες του ΕΚΑΒ για να... του δώσουν τις πρώτες βοήθειες εξαιτίας του τσουχτερού κρύου που κυριαρχεί στην περιοχή.

Στη συνέχεια οδηγήθηκε στο ασθενοφόρο που τον μετέφερε, συνοδεία αστυνομικής δύναμης, στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας.
 
Στο μεταξύ, σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία της Ιεράπετρας με το άγριο αυτό φονικό το όποιο σημειώθηκε σε ξενοδοχειακή μονάδα στην Περιστερά.

Μία ξαδέρφη του συζυγοκτόνου μιλώντας στο cretapost αναφέρει πως ο 54χρονος και η 48χρονη είχαν πάρει εδώ και κάποιο καιρό διαζύγιο ωστόσο πρόσφατα ο 54χρονος έμαθε ότι διατηρούσε σχέση με τον επιστήθιο φίλο του.

«Χθες ο ξάδερφός μου έμαθε ότι η Νεκταρία είχε σχέση με τον, επί 35 χρόνια, επιστήθιο φίλο του. Μάλιστα, είδε και μία φωτογραφία που είχε ανεβάσει ο φίλος του μαζί με την πρώην σύζυγό του στα social media. Πιθανότατα αυτό τον εξόργισε και έκανε ότι έκανε», τόνισε χαρακτηριστικά η ξαδέρφη του δράστη.

«Είχε πολύ καλή σχέση με ταπαιδιά του»

Η ίδια περιγράφει πως η σχέση του 54χρονου με τα παιδιά του είναι εξαιρετική ενώ ο δράστης φαίνεται να έχει αδυναμία στον μεγαλύτερο γιο του.

«Η σχέση με τα παιδιά του ήταν εξαιρετική. Ειδικά με τον μεγάλο του γιο που του είχε αδυναμία. Τώρα στις διαπραγματεύσεις που γίνονται για να μην βάλει τέλος στη ζωή του συμμετέχει και ο γιος του. Αν δεν συμμετείχε θεωρώ ότι ήδη θα είχε πέσει στο γκρεμό», επεσήμανε σχετικά ξαδέρφη του 54χρονου.

Την ίδια ώρα ο δήμαρχος Ιεράπετρας κάνει λόγο για «ένα πρωτοφανές περιστατικό στην κοινωνία του Λασιθίου», όπου «όλοι έχουμε σοκαριστεί»

Eίχε προαναγγείλει τη δολοφονία

Όπως ανέφεραν όσοι γνώριζαν τον 54χρονο, λένε πως εδώ και καιρό είχε διαφορές με τη 48χρονη και τους είχε πει πως θα τη σκότωνε, χωρίς κανείς να πιστέψει ότι σοβαρολογούσε. Και πράγματι, το έκανε στις 8 το πρωί όταν όρμησε στα ενοικιαζόμενα δωμάτια όπου διέμενε προσωρινά η άτυχη 48χρονη και την χτύπησε ξανά και ξανά με ένα μαχαίρι, καταφέροντάς της οκτώ πλήγματα που προκάλεσαν τον ακαριαίο θάνατό της, όπως εκτίμησε ο ιατροδικαστής που εξέτασε την σορό πριν από λίγο.

Στη συνέχεια, ο 54χρονος κατέφυγε στην απόκρημνη περιοχή του Περιστερά και απειλούσε να αυτοκτονήσει πέφτοντας στον γκρεμό…

Δεν υπάρχουν σχόλια: