30.10.21

Επιτέθηκαν στον Θ. Βασιλακόπουλο σε ταβέρνα...


...επειδή ζήτησε να γίνουν έλεγχοι στα πιστοποιητικά εμβολιασμού...
Ο γνωστός καθηγητής πνευμονολογίας βρισκόνταν στην Καλαμπάκα μαζί με συναδέλφους του και έγινε στόχος του ιδιοκτήτη της ταβέρνας και του γιού του
Θύμα επίθεσης σε ταβέρνα επειδή...ζήτησε να γίνουν έλεγχοι στα πιστοποιητικά εμβολιασμού για τον κορωνοϊό καταγγέλλει ότι έπεσε ο καθηγητής πνευμονολογίας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος το βράδυ του Σαββάτου.


Ο καθηγητής σημείωσε πως βρέθηκε μαζί με 20-25 πνευμονολόγους σε ταβέρνα στο Καστράκι Καλαμπάκας, όπου έγινε στόχος του ιδιοκτήτη και του γιου του.


Όπως είπε μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του MEGA, «Μας έδιωξαν αφού μας έβρισαν, με προπηλάκισαν, με έριξαν κάτω, μου έσκισαν το πουκάμισο, με απείλησαν ότι θα έρθουν να με βρουν στο νοσοκομείο που δουλεύω στην Αθήνα, ότι θα μου κάψουν το αυτοκίνητο» είπε συγκεκριμένα προκαλώντας σοκ.

Ερωτηθείς ποιος του επιτέθηκε, κατηγόρησε ξεκάθαρα τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας και τον γιο του, λέγοντας ακολούθως πως κάλεσε την αστυνομία και όταν ήρθαν τα περιπολικά κατέγραψαν το περιστατικό, έγιναν μηνύσεις και η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Ο κ. Βασιλακόπουλος ρωτήθηκε γιατί θεωρεί πως δέχτηκε την επίθεση -ειδικά εφόσον δεν ζήτησε εκείνος να γίνουν έλεγχοι- και απάντησε «επειδή είμαι δημόσιο πρόσωπο κι επειδή είμαι υπέρ του εμβολιασμού σθεναρά».

Μάλιστα τόνισε πως με βάση την δική του, προσωπική εμπειρία, σε πολλά μαγαζιά «δεν κάνουν ελέγχους ούτε στο 10% των πελατών»…

Απειλές και ανατριχιαστικά μηνύματα

Στην συνέχεια, ο καθηγητής αποκάλυψε πως τα απειλητικά και υβριστικά μηνύματα που δέχεται είναι για εκείνον… καθημερινότητα, λέγοντας ενδεικτικά πως το «Βασιλακόπουλε ψόφα» ή τα μηνύματα για τη νεκρή του μητέρα είναι αμέτρητα.

«Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσες απειλές δέχομαι», κατέληξε.




Δεν υπάρχουν σχόλια: