31.10.21

Νεκρός σε τροχαίο διανομέας της Wolt...



Τραγωδία... ντελίβερι τη νύχτα στη Θεσσαλονίκη. Νεκρός διανομέας της εταιρίας Wolt την ώρα του νυχτοκάματου. Τον «θέρισε» νεαρός με σπορ Audi ΤΤ που τον εγκατέλειψε και προσπάθησε να διαφύγει αλλά λίγο αργότερα εντοπίστηκε από περιπολικά της αστυνομίας και συνελήφθη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος βιοπαλαιστής ήταν... πατέρας τριών παιδιών.

Ήταν λίγο μετά τα μεσάνυχτα όταν ο διανομέας με το μηχανάκι του, σύμφωνα με μαρτυρίες, προσπάθησε να στρίψει από την οδό 25ης Μαρτίου στην κεντρική λεωφόρο Παπανδρέου (πρώην Ανθέων), έχοντας αναμμένο πράσινο σηματοδότη. Δεν πρόλαβε. Ένα σπορ Audi που οδηγούσε νεαρός τον «θέρισε» με ιλιγγιώδη ταχύτητα παραβιάζοντας τον κόκκινο σηματοδότη της κεντρικής λεωφόρου, πάντοτε κατά μαρτυρίες.


Ο άτυχος διανομέας τραυματίστηκε βαρύτατα και ξεψύχησε στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ κατά τη διακομιδή του στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο που εφημέρευε, περίπου 3-4 χιλιόμετρα από τον τόπο του δυστυχήματος. Η μοτοσυκλέτα του κόπηκε στα δύο καταδεικνύοντας τη σφοδρότητα της σύγκρουσης.


Ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου μετά το δυστύχημα έσπευσε να διαφύγει, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε από αστυνομικούς μερικούς δρόμους παρακάτω και συνελήφθη.

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: