7.4.21

«Πάλι καλά που δε δώσαμε στον Φουρθιώτη ελικόπτερο της Αστυνομίας»...


Επίθεση στον Χρυσοχοΐδη και από τον Θανάση Μαυρίδη που ζητά εμμέσως την παραίτησή του...

Δεν είναι ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ούτε... fake news που στόχο έχουν να «πολεμήσουν την κυβέρνηση». Είναι δημοσίευμα στο... σάιτ του Θανάση Μαυρίδη και για να φτάσουν να δουν κάτι τέτοιο τα μάτια μας, σημαίνει πως κάτι πάει πολύ στραβά με την κυβέρνηση που δεν αρέσει ούτε στους ένθερμους υποστηρικτές της. 

Έχει ενδιαφέρον, επίσης, να δούμε πώς θα τα περάσει όλα όσα έχουν προκύψει στην υπόθεση Φουρθιώτη στο ντούκου η κυρία Πελώνη, όπως τα πέρασε στη χθεσινή ενημέρωση των δημοσιογράφων. 

Στο Liberal.gr λοιπόν και τη στήλη Black Box ανέβηκε ένα κείμενο άκρως ειρωνικό προς τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ. όπου μάλιστα αναφέρεται ότι όλα αυτά σε άλλη χώρα θα μπορούσαν να είναι αφορμές παραίτησης. 

«Μπαλάκι του πινγκ πονγκ έχει γίνει η υπόθεση Φουρθιώτη. Ο υπουργός πετάει το μπαλάκι στον υφυπουργό, εκείνος στην αστυνομία και εκείνη πάλι στον υπουργό. Αυτό που έχω μάθει Μιχάλη μου είναι ότι την ευθύνη ενός υπουργείου την έχει ο υπουργός και όχι ο κλητήρας. 

Οι 14 αστυνομικοί, τα αυτοκίνητα με τα αλεξίσφαιρα τζάμια και οι διαψεύσεις έχουν εκθέσει ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση και τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Σε άλλη χώρα θα μπορούσε αυτό να είναι αφορμή παραίτησης. Σημείωση: Πάλι καλά που δεν είχαμε διαθέσει και ελικόπτερο της αστυνομίας. Το… έσωσαν»...

Δεν υπάρχουν σχόλια: