1.4.21

Θα τρελαθούμε εντελώς;...



Οι πολιτικοί θα μπορούν να στρίβουν αριστερά στη Βουλή, εμείς όχι...
Δεν μπορεί, σκέφτεσαι, το κάνουν επίτηδες. Για να προκαλέσουν. Και για να δείξουν την αλαζονεία τους. Δεν μπορεί, σκέφτεσαι, να λειτουργούν τόσο ηλιθιωδώς.

Μετά το... δυστύχημα λοιπόν στη Βουλή και τον νεκρό Ιάσονα (αλήθεια, τι γίνεται με την έρευνα αυτή, σε ποιο στάδιο βρίσκεται;) αποφασίστηκε η απαγόρευση της αριστερής στροφής για τους οδηγούς που κατεβαίνουν από τη Βασιλίσσης Σοφίας προς το Σύνταγμα.

Απαγορεύτηκε για όλους; Οχι βέβαια, εξαιρούνται οι πολιτικοί. Οπως γράφει σήμερα ο Κώστας Γιαννακίδης στο Protagon, στάλθηκε υπηρεσιακό σήμα προς τους αστυνομικούς και τους ενημερώνει ότι ναι μεν ισχύει το απαγορευτικό της αριστερής στροφής αλλά παύει να ισχύει όταν στο όχημα θα βρίσκεται βουλευτής ή υπουργός. Θα τρελαθούμε εντελώς;

Ιδού, κατά λέξη: «Ουδείς οδηγός θα εισέρχεται στην είσοδο της Βουλής κατερχόμενος τη Λ. Β. Σοφίας στρίβοντας αριστερά εκτός εάν στο όχημα επιβαίνει η συνοδεύει επίσημο πρόσωπο».

Οι άνθρωποι είναι προκλητικοί. Δεν σέβονται ούτε καν τη μνήμη ενός παιδιού 23 ετών. Η Ελληνική Αστυνομία βρίσκεται σε απίστευτη σύγχυση, γεγονός που την καθιστά πολύ επικίνδυνη. 

Δημήτρης Κανελλόπουλος

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: