20.4.21

Συνεχίζει να… ενοχλεί ο Κύρτσος...


Ο Neo έχει πολλάκις ενημερώσει τους αναγνώστες του ότι ο Γιώργος Κύρτσος έχει προκαλέσει την ενόχληση και την οργή συνεργατών του πρωθυπουργού ουκ ολίγες φορές, καθώς ενίοτε ασκεί κριτική ως εάν να… μην ήταν ευρωβουλευτής της ΝΔ. 

Κι όμως, ο ίδιος έχει αποφασίσει να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο, με αποτέλεσμα πολλές φορές να τον επιδοκιμάζουν ακόμη και στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «Ο κόσμος είναι σε δρόμους και πλατείες για δύο λόγους: δεν βλέπει φως με την πολιτική που εφαρμόζεται, έχει επέλθει κλίμα χαλάρωσης. 

Οι λοιμωξιολόγοι που έγιναν πολιτικοί, ο υπουργός που έστειλε τον κόσμο στα χωριά του για Πάσχα κ.α. έπαιξαν ρόλο. Να μαζέψουμε τα σπασμένα κομμάτια», έγραψε χθες στον λογαριασμό του στο twitter, καθιστώντας σαφές ότι η κριτική του δεν αφορά μόνο στις «υπεραισιόδοξες προβλέψεις του οικονομικού επιτελείου», αλλά και στη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης. Πάντως, ο Neo μαθαίνει ότι ο ευρωβουλευτής συνεχίζει να εκνευρίζεται όταν τον κατηγορούν πως διατυπώνει κριτική ως μέρος κάποιου σχεδίου…

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: