1.4.21

Το σχέδιο ανάκαμψης και ο… «άφαντος» Άδωνις...


Το εθνικό σχέδιο για το ταμείο ανάκαμψης προφανώς και είναι μεγάλη υπόθεση, που μπορεί να αλλάξει την χώρα και τον επιχειρηματικό χάρτη. 

Ως εκ τούτου, χθες σχολίασαν πολλοί το... γεγονός ότι από την παρουσίαση του εθνικού σχεδίου που κατάρτισε μόνη της η κυβέρνηση απουσίαζε ο… καθ’ ύλην αρμόδιος υπουργός -ήτοι ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης. 

Συγκεκριμένα, μετά την εισήγηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, χθες το σχέδιο ανέλυσαν και εξειδίκευσαν ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ αρμόδιος για το Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου Άκης Σκέρτσος, ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ Δημήτρης Σκάλκος, ο προϊστάμενος του Οικονομικού Γραφείου του πρωθυπουργού Αλέξης Πατέλης, ο πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων Μιχάλης Αργυρού και ο διοικητής της Ειδικής Υπηρεσίας Συντονισμού του Ταμείου Ανάκαμψης, Νίκος Μαντζούφας. 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν είχε… λόγο και ρόλο -και αυτό δείχνει, κατά πολλούς στην κυβέρνηση, την έλλειψη εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού προς το πρόσωπό του...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: